Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de továbbra is a tied 600as enyém ezredes
nyugi Pupu mi itt vagyunk veled!
Balo oldal 5mm jobb oldal 1cm tanulok egyre magabiztosabban terelgetem a vasat
nekem is e körül szokott lenni normál tempóba.120 utazó.
Nembaj de neked van csajod akivel foglalkozhatsz nekem nincs, neked vannak barátaid nekem nincs egyedül motorozok hogy ne unatkozzak, nagy ritkán elviszek valakit most 2 körre is volt szerencsés erőszakoskodó nem tudtam neki nemet mondani Másba sajnos nincs örömöm mint a motoromba
nekem még kb 3 cm van hátul. de annyira nem érdekel.nekem így jó (de azért próbálkozom )
én kb annyit mentem ebben a szezonban.
szevasztok megjöttem! de jó volt gurulni egyet.pedig csak 70km-t mentem.a faterral gurultunk! szép nyugis kirándulós tempó.
Gyerekek 15 nap alatt majdnem 1000km többet mentem majdnem 2 hét alatt mint tavaly a szezonban összesen akkor 1500körül idén már pont 1300
lenne fasza első gumim már nekem se lenne
én nem értek hozzá, de szivesen elviszem egy karikára.
eztet is elvittem ma. Jawa 350.
valami idióta fordítva rakta bele a váltót. egy felfele, többi lefele.
Ja és örömmel közlöm, a mostani gumiszettel nincs majrécsík egyik oldalra se
Van olyan mikor egyedül vagyok akkor repül mint a sassmadár holnap neki is állok átszerelni a lánckereket mert hanyatvág. Ma mentem délelőtt egyedül és 2 be valamiért rákuplungoltam ne kérdezd miért csak úgy mert nemtom volt fostalicska mikor elkönnyült és érzed nem tudod kormányozni Utoljára simsonnal 1kerekeztem azaz tanultam de a 3. összetört lámpabúra után nem érdekelt tovább
Amúgy város szigorúan 40-50 országúton ahol lehet 100 körül a többi meg bizalmas
.
100volt a max tartósan pillanatnyi fellendülés 180 1x kb kevés ideig visegrád előtt esztergom felől széles hosszú egyenes végén enyhe balos ív hagy szóljon 1 kicsit mikor elvettem a gázt akkor megláttam a visegrád táblát intenzív fék és 3 rendőrbácsi a túloldalon bíztos fasza hangos lehettem mert 2 vigyorgott 1 meg mutatta hogy lassan
az faxa 2személlyel . . .
Valakinek meg kell hallgatnia a motorom mert vagy bemagyarázom vagy tényleg érzem hallom a zajokat. 1 Rezeg az egész motor 2. ha üresbe gurulok lekapcsolt motorral akkor a jobb lábtartó rezeg és lehet ilyen ritmusos morgást hallani lentről Ja és a legnagyobb bajom kell 1 6os váltó 5 után automatikusan váltanék még 1et hogy ne pörögjön 4000et 100on Csövi vidd el 100kmt a motorom ha ráérsz és alkossatok véleményt valakivel mert kezdek para lenni
Azt nem tud. Akkor lenne olyan 9,2/100
qvakevés.
mivan, nem mentél tempót?
5,6 liter
Meee most mááááááááán miért? Nincs is itthon olyan sok jármű
5,6/100
nálad nem lehet tudni.
Valami gyors matekos számolja már ki nekem 275km 15,5l benzinnel mennyi a fogyasztásom 100on mert nekem gyanús nagyon gyanús
Ja-ja