Nembaj de neked van csajod akivel foglalkozhatsz nekem nincs, neked vannak barátaid nekem nincs egyedül motorozok hogy ne unatkozzak, nagy ritkán elviszek valakit most 2 körre is volt szerencsés erőszakoskodó nem tudtam neki nemet mondani Másba sajnos nincs örömöm mint a motoromba
én nem értek hozzá, de szivesen elviszem egy karikára.
eztet is elvittem ma. Jawa 350.
valami idióta fordítva rakta bele a váltót. egy felfele, többi lefele.
Van olyan mikor egyedül vagyok akkor repül mint a sassmadár holnap neki is állok átszerelni a lánckereket mert hanyatvág. Ma mentem délelőtt egyedül és 2 be valamiért rákuplungoltam ne kérdezd miért csak úgy mert nemtom volt fostalicska mikor elkönnyült és érzed nem tudod kormányozni Utoljára simsonnal 1kerekeztem azaz tanultam de a 3. összetört lámpabúra után nem érdekelt tovább
.
100volt a max tartósan pillanatnyi fellendülés 180 1x kb kevés ideig visegrád előtt esztergom felől széles hosszú egyenes végén enyhe balos ív hagy szóljon 1 kicsit mikor elvettem a gázt akkor megláttam a visegrád táblát intenzív fék és 3 rendőrbácsi a túloldalon bíztos fasza hangos lehettem mert 2 vigyorgott 1 meg mutatta hogy lassan
Valakinek meg kell hallgatnia a motorom mert vagy bemagyarázom vagy tényleg érzem hallom a zajokat. 1 Rezeg az egész motor 2. ha üresbe gurulok lekapcsolt motorral akkor a jobb lábtartó rezeg és lehet ilyen ritmusos morgást hallani lentről Ja és a legnagyobb bajom kell 1 6os váltó 5 után automatikusan váltanék még 1et hogy ne pörögjön 4000et 100on Csövi vidd el 100kmt a motorom ha ráérsz és alkossatok véleményt valakivel mert kezdek para lenni
eztet is elvittem ma.
valami idióta fordítva rakta bele a váltót. egy felfele, többi lefele.
100volt a max tartósan pillanatnyi fellendülés 180
mivan, nem mentél tempót?
5,6 liter