Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

megbeszélem a főnökkel jövőheti hétvégét elvileg nekem ok 80%
Zsolti küldtél 1 mms-t de nem engedi valamiért megnyitni a weboldalon így nemtom mi lehet remélem valami nagy cicis
faszkivan! Elhoztam fatertől a stihlt. beleakadtam vele egy drótdarabba. megnyílt a vezető helye, a csillagkerék éppcsak nem esik ki. Kuka.
valakinek egy jó, még épphogy használható 35cm-es vezetője esetleg?
Szasztok. Nos szombaton melózok, de Csongrádra le akarok menni. Ha gondoljátok, ott ihatunk.
PL azt hogy azokat leginkább japánból hozzák be és az utaztatás költsége magasabb mint egy európai forgalmazású motornak annak a raktár az itt van és olcsóbb emiatt.
Alakul alakul de a motorral valami nem stimmel rázkodik mint egy 1hengeres télen teljesen szétkapom(vagy kapatom és az összes csapágyat átnézetem kicserélem. váltót kéne cserélni meg a fasz tudja miket. lehet kéne venni 1 másik motort ezt meg pihentetni alkatrésznek.
30ló a különbség úgy nézem. Az is elég. Úgy érzem annyi rutinom még nincsen hogy akkora gépet kezeljek :)
A jelenlegi gépem 34le.

Az alkatrészekkel kapcsolatban, ha szeretnék nagyobb motort akkor fel kell kötni a gatyaszárat. Olvasgattam itt-ott hogy belpiacoshoz drágábbak a cumók, de úgy konkrétan nem tudom elképzelni hogy mit takar az a drága.
Szevaaaaaaaaaaasz
Látom, 1re jobban megy a motorozás Csak vigyázz, mert ilyenkor szokott jönni a növekvő önbizalom, és az első nagy pofára esés azt kerüld el !
Én nem mentem 2 hónapja 1 métert se Jövő hét végig dolgozós, majd nyaralok kicsit, mire megjövök, itt az aug vége... idén alig ültem motoron.
Ezeöccá', az már jó A mi szutyukink 8-at eszik, igaz, nem megy ki a városból.
Akkor szevaaaaaaaaaaaaaaassssszzzzzzz papa
Akkor .
szerintem az már nem oszt nem szoroz főleg ha a fejedben is rend van.én 250 etz-ről ültem át. azt ugye tudod hogy belpiacos és az alkatrész drágább hozzá?
125ccm -ről váltanék nagyobbra és úgy gondolom hogy a 400 elég lenne
Pl a suzuki, az 2100-at tud benzinnel, gázzal 1500. De cserébe 4 tagú családnak kicsi Ez van ezt kell szeretni.
1,5 tonnás 2000-es autótól szerintem tökéletes. Én nem szeretem a dízelt, azért nem vettem
Nemá, Jaszi, csak ennyire jó a gáz? Sztem Sanya is elmegy a TD-vel 2500-ból - de pl. én meg kevesebből is. Vagyis akkor a gáz se versenyképes egy TD-vel?
hát beborult rendesen.
miért nem 600-t nézel? amúgy nem rossz így első ránézésre de távba véleményt mondani nehéz.
bazdmeg ezt beszoptátok
http://www.idokep.hu/radar
Bocsánat a dupla hsz- ért de linket nem engedte beírni.

http://www.kepesmotor.hu/yamah...
melyiket?
Sziasztok!

Kinéztem magamnak eme gépsárkányt és az lenne a kérdésem hogy ismeritek-e a motort, mi a véleményetek róla?

Köszi
én inkább akkor elbújok.basszus micsoda szélvihar lett itt!
Zsolti jövőhéten valami . . . .