Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Erős lett, ez tény. Biztos ami biztos.
még kap festést, kicsi flexel egyengetést, és jó is lesz.
vazze mit akarsz vinni 2 zsák krumplit nem csináltad kicsit erősre
áááááááááááá ez miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii . . . mad max filmbe mehet
de a dob az fasza irígylem most nagyon
Ha lenne egy fűtött műhelyem ahol a télen elszöszmötölhetek vele akkor lehet nem gondolkodnék ennyit. Mondjuk egy százast azért megérne.
Én is mikor megvettem zsákbamacska volt mert nem tudtam beindítani csak mikor elhoztam és bebikáztuk de látod megcsináltam és megy
a szabadon lévő szögvas az a
1 jó kis kihívás
Nem szarok jók a képek. Ki kell végleg vonatni a blokkról adásvételi azt csumi de mondjuk nem típus azonos az fz vel pedig szerintem beférne vagy nem vagy az fz blokkot belerakni ebbe és akkor nem kivonatni végleg
Sziasztok
Ezen lenne mit ellenőrizni
A fő probléma, hogy papiros gép.
A forgalmi az előző tulajnál van a törzskönyvel együtt. Nem íratták át, viszont forgalomból ideglenesen ki van vonva.
Ja, és hát kipróbálni nem tudtam, mert le volt törve a váltókar, meg három hengerrel nem az igazi, úgy hogy folyik a blokkra a benzin a karbiból.
Egyébként az eladó feleségének van egy 250-es FZR.

Tudom, szarok a képek
a nagynak meg el van törve a könyöke
Hali! Megkérdeztem,de ilyen esetben nem igazán jó.Faszán megkeményedig hő hatására, de bilincsel kellene rögzíteni a két csövet egymáshoz,hogy a rezgéstől ne töredezzen ki.
A kicsi keményen tolja a streetfighter trükköket tankonülés már megy
na milyen fasza asztalom van
Nem tudom én már csak azért szedegetem szét hogy ellenőrizzek ezt azt, és hogy az én igényem szerint csináljam meg
Nincsen annyira messze, hogy ne tudnék addig elmenni.
De azt kell mondjam hogy még egy papiros motort (ekkorát) nem akarok.
Egy olcsó 1000-es Genesist ha találok akkor lehet beruházok rá, de kizárólag blokk donornak. Ehhez van kábelem, gyújtás stb. Viszont papírozni semmiképpen nem akarom. Viszont a 750-es még van annyira jó állapotban hogy egyáltalán nem sürget az idő.

Pupu:
Lehet hogy tényleg csak ennyi, ráadásul 17"-os felnik vannak benne.

De azt áruld már nekem, hogy miért szednék szét egy jó motort, mert erre nem jöttem rá?
A kerék féktárcsa megoldva átrakni fz-ből a karbit kipuc beállít az 1 henger meg lehet gyertya is hirtelen megoldottam 1 csomó gondot
Mert van egy szatyor (vagy inkább 2-3) Genesis alkatrészem.
dehogynem keresi, most jöttem a megnézésből
csak három henger megy, kettes karbiból ömlik az benzin, féktárcsák= kuka, gumik=kuka így hirtelen, laikusként.
nézz körbe az aprónál vagy a ruhás fórumba
DE ez most nem nekem kell
Hanem az utaskámnak
Vagy nekem egy bőr az utaskának meg jó lesz ami megvan itthon cordura ,vagyhogyapicsábakellllleírni
na sercintek 1 dobozos kiflit
aha értem. a csöcsös akivel voltam túrázni gyerek boltba vásárol magának ruhát