Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az a baj, hogy itt pesten nagyon ritka a jó pékség...csak másnapos kiszáradt szarokat kapni méghozzá 80 ft-os darab áron...
ja
Erről van szó
vajas zsömle tejecske 1 perc alatt megvan
Kéne valami jót reggelizni...valami olyat ami hamar megvan és finom
‎"..a motorbiciklijére görnyedő ember csak a száguldás jelen
pillanatára tud figyelni; múlttól-jövőtől elvágott időtöredékbe
kapaszkodik; kiszakad az idő folytonosságából; kívül kerül az időn;
másképp mondva eksztázisban van; ebben az állapotban mit sem tud a
koráról, a feleségéről, a gyerekeiről, következésképp nem is fél, mert
a félelem forrása a jövőben van, s aki megszabadul a jövőtől, annak
nincs félnivalója."
Hát nem tudom a csiszolás jót tesz e, nekem is rozsdás a széle de majd elmúlik ha ronggyal áttörlöm és újra fefújom
Igeeen azt mondtad hogy ki tudja mit hoz a holnap és kell neked. De most néztem olyan áron van lábtartó a yamihoz hogy nem éri meg neked eladni, mert nem éri meg nekem megvenni 5900ft 1 pár új.
jaja, nagyon is. most megnézek a hulk 2-t, aztán megpucolom-csiszolom a láncot, megyek 1 karikát aztán lefújom szépen. Már csak 2 hét és megyüüüünk szeretném szépre lepucolni a kicsit addig
Akkor meg milófasznak küldted vissza?

Talán azt mondtam hogy nem eladó a lábtartó?
Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít...
Őrültnek lenni, nem azt jelenti, hogy mindent megtehetsz. Hanem, hogy amit megteszel, az boldoggá tesz.
na jó volt a játék?
reggelt!
este tartok kocsma napot kiürítem a hűtőt.
Na akkor elmondom mi volt reggel 4személyes kotyogós az mindig. 2rántottsajt 1 kis sültkrumlival cigi nem volt még mert reggel sose gyújtok rá habár amilyen állapotban vagyok mingyá kimegyek
Nekem meghegesztették mert nem spiáterből van hanem aluból és jól bírja a strapát úgy is hogy felállok rajta amikor sinek meg újpesten hegynyi keresztbordák vannak
Tolja a fejedbe egy kávét, meg egy cigit, meg egyél is valamit reggelire, mert ha éhgyomorra sokat gondolkodsz elfogynak az agysejtjeid.

Első lámpa tákolt, nem fog az neked kelleni. (de ha lesz időm teszek fel róla képet)
A lábtartó meg törött, aminek motorino sem vállalta a hegesztését. A Te súlyoddal én nem biztos hogy megkockáztatnám a használatát.
Első lámpa azért mert be van törve a refi el van törve a tartókeret fülei és és szar a foncsorom
. .ne hari
Akkor mondom mi kellhet nekem első lámpa, lábtartók, hirtelen ezek jutottak eszembe. Hátha a pirosról maradt valami
Kapsz egy egész jót asszem Fábi-tól nem?

A kopottat feladom ingyen, aztán meglátod melyiket fogod használni.
Akkor még se nembaj ha nem. Neharagudj de ez a csöcsös összezavar már teljesen nem tok néha józanul gondolkodni . .