Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az irányítószámot kérdeztem, a többit már tudom fejből.
Nem, küldeném amire felülne.

Boldog névnapot. Tudom tegnap volt.
2146 Mogyoród napraforgó utca 1-3
Sziasztok!
Miért te is felülnél a motorra,
Mi az irányítószámod?
nem vazze azt hittem megőrülök fuvarozom etetem itatom kockáztatok 2napot is mert másnap maciparkoztunk és semmi, na ezért is lesz 1 ülésem, nekem ne élvezkedjen hátul elég ha a tank az én tökömet rezegteti ne az ö punusát
És még így sem hagyta magát?
de van gurulok üresbe leállított motorral és morog a blokk belül ritmusosan és a jobb lábtartón érzed hogy rezeg meg olyan rezgés jön át a motorról a kormányra meg a vázra hogy a csöcsös nem akart leszállni a motorról mert rezgette a puncikáját és ez neki jól esett
megoldanánk az tuti lassan úgy is találkozó kell nekem is 1-2 alkatrész féknyereg fedelek meg ilyesmik
Sikondán nem volt annak semmi rossz hangja, ne görcsölj már annyit ezen!
Persze!
Ezt még nekem is sokáig tartana összelegózni hogy jó is legyen!
És ehhez még hozzájön a "mindene megvan, itt van minden egyben csak nincs összerakva" című eladói szlogen amiről mindig az derül ki hogy egypár apróság azért hiányzik és csak nézegeted hogy mi is kéne ide.
konkrétan én is erre gondoltam ha majd gebasz lesz meg úgyis váltót is cserélek majd nem tetszik a hangja
Bár én a helyedben ennek a töredékéért vennék ábrustól egy hengersort dugattyúkkal ha cserélni kéne, de szerintem felesleges ezen küzdeni. Jó az még.
na majd télen szétkapom darabokra úgyis láncokat kell cserélni
lehet csak gyűrűt is cserélni vagy egyből dugót kell volt 2x is hogy tiltáson füstölt a motorom
Tudom
De ha fúrni kell akkor fúrni kell
tényleg, te unatkozol, nem?
De ez nem 1040 cm3! és ez 145e+1hf tömítés
Rakjuk össze
Hát ha úgy vesszük akkor tényleg nincs, de ha jobban belegondolok:
(De egy másik koncepció is motoszkál a fejemben)