Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor mindenféleképpen szabj feltételeket!
Holnapra választ adok
felesleges, csak beszélgettünk
Ha erre jártok,,,
Szeptemberben még van 1 ilyen túra tervben,csak egy 24 órás elvileg.
kb 80 kiló körül fogtam péntek sötétedéstől vasárnap délelőttig
Te koma, 200-as használható hátsó van-é?
Engem az ivászat része.
A víz. A csend. A szesz, és persze a hal is.
A hal vonz inkább vagy az h péntek este bebasztam,és most kezdek józanodni?
.
Bocsánatot kérek a múltkoriért.
Te Gida. Vigyé engem is pecálni.
Szasztok.
Az asszony úgy néz ki nem jön, szóval egy felszabadul
Erika azt mondta mindenféleképpen akar jönni a talira. Nem tudom mi legyen. mert akkor 1 panzió szoba kell nekünk.
éééééééééssssssss kiiiiiiiiiiiitttttttt ééééééééééérrdeeeeekkkkeeeelllllllllllllllllllllll ?
Nekem ócsó kell !
Nekem jó kis sthil kasza van hajtom kegyetlenül és jól bírja asszem 25cc
Mondjuk az enyémre adtak 1 év garit. Csak ezért vásárolok hivatalos helyről.....
Kisérteties hasonlóságot vélek felfedezni! Lenyúlták az ED JOHNSONOMAT
az tényleg világhírű
szerinted?
Nekem például a méltán népszerű, elismert és világhírű ED JOHNSON tipusból van itthon egy. 37 ccm, damilos és prizmás fej is van hozzá, tavaly 20 papír volt az ára. Kitétel volt a vásárlásánál, hogy szarvas legyen, ne ilyen pöcsöm foggantyús, röpsúlyos, ócsóóóóó stb. Teljesen meglepő, de tökéletesen működik, 1:25-ös keverékkel, bejárattam cirka 10 perc alatt (most dögölj meg, amíg garis vagy alapos), kínai létére heti 1,5 óra aktív gyalázást 1,5 éve bír. Az árát már kiszolgálta
Hány éve? 1és 1 kicsi tavaly március óta, de addig nem is volt élet nekem köszönhetitek hogy van még fórum,már éppen törölni akarták
hány éve hisztizel már itt? már mikor az egeret megmozdítod, oszt eltűnik a képernyőkímélő a nagymellű szőkékkel. . . Na már akkor tudom mit akarsz írni
Megértetted gondolom mit akartam írni.