itt is rohadt nagy parti van. Az erdőspuszták szélén egy völgyes rész egyik oldalában van a kecóm. A másik oldalon egy baszott nagy kecó van. medence, minden. Rohadt nagy házibuli van odaát. fénytechnika, hangtechnika, lézer. A robotlámpák még mi házunkat is meg-meg világítják. kár, hogy nem kaptunk meghívót
Zsoltikám fél négykor jöttem el,olcsó volt a belépő is meg a kaja is. .
Puput meg ne bántsátok,van neki elég baja,legalább a motorozásban legyen öröme!
egy pár napja meghalt az a kick-boxos 20 éves srác itt anyáméktől 300 m-re. reggel kb. 30-an állták körül a mécseseket, virágokat. valami megemlékezés féle volt. lassítottunk, fejet hajtottunk. Sajnálom szegény srácot. Szerencsétlen muter most ült először mögöttem, oszt 300 méter után már szembesült is vele milyen veszélyes. hálisten jól bírta, bár nem is mentem gyorsan, és 5 e körül el is váltogattam.
aszongyák mindig az ríí a legjobban akinek a legjobban megy.
17-el magasabb az ehavi ház törlesztő mint a multhónapban. Hálistennek ez még belefér, anélkül, hogy bármiben is hiányt szenvednénk.
akkor vegyed megfele.
Szeva Jaszi !
Család?
Ma motoroztam, épp pizzát eszem és sört iszom, és még ma este szex is lesz, szombat van, holnap nem kell korán kelni. Jó érzem magam !
nincs itt senki
Puput meg ne bántsátok,van neki elég baja,legalább a motorozásban legyen öröme!
17-el magasabb az ehavi ház törlesztő mint a multhónapban. Hálistennek ez még belefér, anélkül, hogy bármiben is hiányt szenvednénk.
Család megvan, motorozás ma nem volt, csak szerelés.....
Szeva Jaszi !
Család?
Ma motoroztam, épp pizzát eszem és sört iszom, és még ma este szex is lesz, szombat van, holnap nem kell korán kelni.
akko vigyed
talán 80k körül fogható