Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

gondolhattam volna,szombat este van...
semmise
nincs itt senki
Üdvözletem Úrak mi a helyzet erre? jó idő volt ma, el is néztünk Csesznekre , kötelező rendőri ellenőrzés társaságában
Szerintem mosogatás fejében be engednek
Pedig mentem vona De most fontos itt maradnom
itt is rohadt nagy parti van. Az erdőspuszták szélén egy völgyes rész egyik oldalában van a kecóm. A másik oldalon egy baszott nagy kecó van. medence, minden. Rohadt nagy házibuli van odaát. fénytechnika, hangtechnika, lézer. A robotlámpák még mi házunkat is meg-meg világítják. kár, hogy nem kaptunk meghívót
Zsoltikám fél négykor jöttem el,olcsó volt a belépő is meg a kaja is. .
Puput meg ne bántsátok,van neki elég baja,legalább a motorozásban legyen öröme!
Bár az elöbb már elvoltam partra de csak ugy ráérősen
Én azon gondolkodom a molonál már egy hete bulik vannak egész 20 áig és lehet begurulok oda
ja Hellósztok
Meg nekübk nem megy olyan jól mint neked Zsoti bácsi
Me itten dlgom van e hune ! Jönn a buzerátor remélem holnap reggel nem a rendőrségi fogdán leszek
sziasztok. Mé nem jöttetek csongrádra. Állat nagyon.
egy pár napja meghalt az a kick-boxos 20 éves srác itt anyáméktől 300 m-re. reggel kb. 30-an állták körül a mécseseket, virágokat. valami megemlékezés féle volt. lassítottunk, fejet hajtottunk. Sajnálom szegény srácot. Szerencsétlen muter most ült először mögöttem, oszt 300 méter után már szembesült is vele milyen veszélyes. hálisten jól bírta, bár nem is mentem gyorsan, és 5 e körül el is váltogattam.
ja és én nem mondtam, hogy nincs pénzem. max, hogy nem elég. a héten jött 30 mellékes, most rendben vagyok
aszongyák mindig az ríí a legjobban akinek a legjobban megy.
17-el magasabb az ehavi ház törlesztő mint a multhónapban. Hálistennek ez még belefér, anélkül, hogy bármiben is hiányt szenvednénk.
a képtől jobbra áll egy csaj és épp sajtot reszel.
ja és még telik sörre is
Azt mondod nincs pénzed. Motorozol, fasza pizzát eszel, és még sexelsz is vigyázz ezek itt kényes szavak valakinél kiveri a biztit.
Mivan, asszony nincs otthon?
Mi erre szoktunk sajtot is rakni

Család megvan, motorozás ma nem volt, csak szerelés.....
akkor vegyed megfele.
Szeva Jaszi !
Család?
Ma motoroztam, épp pizzát eszem és sört iszom, és még ma este szex is lesz, szombat van, holnap nem kell korán kelni. Jó érzem magam !
Küldtem már rá egy 70-es álomajánlatot......

akko vigyed
talán 80k körül fogható