mind 1 engem a rendőrmotoros meggyőzött. Városba vették a 64db 900ast 1200 meg mennek ki az autópályára.
Az volt a durva olyan kezelhetősége van mint állat. Berakta tempomatot és felállt elengedte a kormányt és 2 kézzel elengedve lábbal irányítva a motort terelte a szembe forgalmat félre nagyon komoly volt.
ezek a pántok az ülés fölött mennek, igazából szerintem azokhoz a motorokhoz praktikusabb amiken a hátsó ülés feljebb van az elsőnél, és igy az egyik pánt az első ülésen fekszik, tehát nemtudod elhagyni...
Én is egy ilyen nyeregtáskával jártam most meg csongrádot, minden cucc elfért benne, szerintem jó dolog!
Ezek a pántok az ülés alatt mennek? Mert felette sztem nem elég hosszúak. És vajon alatta megy elég hosszú? Mi fogja még ezen kívül? Mert ha semmi,akkor eléggé kalimpálhat már 70 körül is,és akkor ha mozog oda a festés,tiszta karist lesz a Frézi.
Az volt a durva olyan kezelhetősége van mint állat. Berakta tempomatot és felállt elengedte a kormányt és 2 kézzel elengedve lábbal irányítva a motort terelte a szembe forgalmat félre nagyon komoly volt.
Én is egy ilyen nyeregtáskával jártam most meg csongrádot, minden cucc elfért benne, szerintem jó dolog!
http://youtu.be/p2-462Oy6JA