Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem nagyon hat meg a BMW motorkerékpár. Nagyon drága,és van bőven árban teljesítményben,esztétikában vetélytársa. Persze ez csak az én véleményem.
Nembaj Akkor bmw volt megnéztem volna csigatempóba milyen motor megy fel úgy hogy nem forral vagy forrás közeli élménybe volt része
mind 1 engem a rendőrmotoros meggyőzött. Városba vették a 64db 900ast 1200 meg mennek ki az autópályára.
Az volt a durva olyan kezelhetősége van mint állat. Berakta tempomatot és felállt elengedte a kormányt és 2 kézzel elengedve lábbal irányítva a motort terelte a szembe forgalmat félre nagyon komoly volt.
K és S sorozat mind vizesek.
A k100 kockalámpás ez nem k100as volt
Szerintem meg inkább kawa volt. nagyon sok kawa volt ott a kamerás motor
De az volt. És a K 100?
És 2010-ben is hasonlóképp végezte! Azt volt szerencsém saját szememmel látni.
Az nem bmw az vizes volt. a bmv nem vizes
Lehet hogy konkrétan enm ezek,de Te is láttad. Asszem nem kell komment hozzá.
Ezek biztos nem ezek az Új 900as rendőrmotorok
A Giro-n ezek a BMW fosták szét magukat a Monte Zoncolanon élő tv-s közvetítésben. Bennem nem kelt nagy tiszteletet ez a típus.
Na akkor gyorsba 1-2 válogatott kép.
És nem b@ssza össze a mocit ahogy lődörög hátul?
Ja, még annyi, hogy amilyet én vittem, azon a pántok tépőzárasok voltak, így lehetett állítani a hosszát, ez nemtudom, milyen lehet...
ezek a pántok az ülés fölött mennek, igazából szerintem azokhoz a motorokhoz praktikusabb amiken a hátsó ülés feljebb van az elsőnél, és igy az egyik pánt az első ülésen fekszik, tehát nemtudod elhagyni...
Én is egy ilyen nyeregtáskával jártam most meg csongrádot, minden cucc elfért benne, szerintem jó dolog!
pontosan karistos lesz átlátszó matricával védheted de Ádámnak is valami hasonló volt felrakva a kisfrézire
Volt egy 1400 as GTR kawasaki áááálomotor és nem is gyenge szakavatott kezekben.
http://youtu.be/p2-462Oy6JA
Ezek a pántok az ülés alatt mennek? Mert felette sztem nem elég hosszúak. És vajon alatta megy elég hosszú? Mi fogja még ezen kívül? Mert ha semmi,akkor eléggé kalimpálhat már 70 körül is,és akkor ha mozog oda a festés,tiszta karist lesz a Frézi.
Basszus! Ez igen! Soha nem tudnám megcsinálni.