Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

megnéztem.
jó, már csak a léé hibádzik.
Sziasztok!
4jh-s, a blokk innen csak nekem jó
van egy fzr600 a képek között 100-ért papirok nélkül
kivittem anyámat motorral nagymuterékhez.
az elátkozott doboz ismét megszivatott. A gyári doboztartó platniról letörött a fél doboztartó fül. pedig össz-vissz egy 2 kilós táska volt benne.
fűnyírás level 3982

mizu csajok
Ez egy FZX enduró.
Ha nem érdekel akkor mi a retkes faszért kérdezed? Tartsd meg a hülye kérdéseket magadnak.
nem baszakodok, mondom nem érdekel

15665403540km
Amúgy abból mentem ma hogy a haveromtól kaptam 50e ft ot ha nem érdekel akkor is írom. Abból 30 at félreaktam a talira hogy miért nem volt pénzem azért mert anyáméknál a gázasok elzárták a gázt a házba mert életveszélyes és a pincébe ömlött a gáz, és szerinted ki fizeti a gázpalackot amin főznek meg melegítenek vizet hogy tudjanak fürödni..
Na jól van mindenki bekaphatja az összes faszomat nem elég hogy ma eltiltottak a gyereketől még te is baszakodsz velem tudod kivel szórakozzál. Nagy ívbe leszarom mi ellenszenves neked és mi nem. Nem elég hogy Se csaj se gyerekek már senkim sincs és erre te is. Jó gyerekek talit lefújom nem érdekel leszarom leszarok mindenkit....
Mi csoda na ne bazd már fel te is az agyamat.
bocs, igazából nem érdekel, csak kurvára ellenszenves magatartás
Ma a gumis árát motoroztam el 5000 tankoltam volt még benne kb 5l így bőven mentem sokat és marad is még nincs tartalékon. Meg vannak barátaim akik adnak nekem mert jó gyerek vagyok
Az mitől van hogy egyszer sírsz hogy nincs pénzed, utána meg menőzől hogy mennyit mentél?
Na 1 is életkép Etyek filmstúdió etyek látkép viadukt gödöllő nemtommi
Sanyikám 1600km
Sziasztok! Hazajöttünk,pedig KIRÁLYOS VÓT! Imádom a Balatont. A sümegi vár megmászása után csapzott voltam egy kicsit. Megint közmegrökönyödést váltott ki amikor bringágal feltekertem a vár kapujáig. Ezt a kis házat sikerült bérelnünk,és az utcsó képen pedig az új kerékpár szállítót szereltem fel az omikára.

Tök jó volt,csak rövidke.

Bakos Pisti! Ne haragudj,de most nem fért bele a látogatás,túl sűrű programot szerveztünk,és rossz időnk nem is nagyon volt. A csajok nagyon lekötöttek.
2.kör indul nem tudom hová valamerre
na első kör letudva.
régi 7es agárd onnan pákozd velence lovasberény etyek biatorbágy budaörs budapest dunakeszi fót itthon
Elnagyoltan egy FZR tank/úszóház ábra.
A kék szaggatott részből csak átnyomni lehet a benzint mert máshogy nem megy át, a felette levő még lefolyna ha az AC szelepei nem lennének útban.
Az FJ karburátorai pedig teljesen a tank alatt vannak ezért ez ott nem gond.