Velem múltkor hajnali 2-kor játszották el a ki húzza el előbb a kormányt játékot, szerencsére volt eszem mert az én sávomba jött a buzija. Nem tudom hol élnek ezek, ha megveszem a kocsit tuti telibe verem az ilyen majmokat, nekem mindegy, mert 10.000-ért kikalapálják, neki meg had kopjon csak a csilivili dukkó.
Azt képzeljétek el, haver mondta, hogy múltkor köcsögözött egy IFA a faterjával (aki mellett ott ült gyerekülésbe az 1 éves kölök) a fater meg elé kanyarodott és megkérdezte, hogy vajon mégis mit gondol az élet nagy dolgairól a pacák, mire az fogta magát és előkapott egy stukit és elkezdett vele hadonászni. Az a milyen dolog?! a gyerek előtt... hát hol élünk, komolyan nem tudom elképzelni, hogy ezek ilyenkor mit éreznek...
Fú basszátok meg de sokat írkáltok a kicsivel megint nem stimmel valami, 20.-án megint pucolás lesz, meg kap 4 új gyertyát is szerintem, hogy a talin ne legyen gond. Indításnál megint nehezen találja meg magát, melegen indításnál meg csak nyélgázra indul be és akkor is furcsán, vagy nem is. gondolom megint dzsuvás mindene belül. Vajon, hányszor fogom még kitakarítani? remélem már csak 1x, tali után külön vállnak útjaink!
Az fizetős tó volt ahol fogtad azt a sok potykát? És a halat ki kell fizetni?Én idén még csak 1-szer voltam horgászni(a Balatonon) és akkor sem fogtam semmit .Már elvonási tüneteim vannak annyira mennék valami jó kis helyre.
olcsó oldaltáska
Azt képzeljétek el, haver mondta, hogy múltkor köcsögözött egy IFA a faterjával (aki mellett ott ült gyerekülésbe az 1 éves kölök) a fater meg elé kanyarodott és megkérdezte, hogy vajon mégis mit gondol az élet nagy dolgairól a pacák, mire az fogta magát és előkapott egy stukit és elkezdett vele hadonászni. Az a milyen dolog?! a gyerek előtt... hát hol élünk, komolyan nem tudom elképzelni, hogy ezek ilyenkor mit éreznek...
legyetek jók. jó éjt!
Vagy 40-50 ezerig jó vagyok
merthogy nem a bugyi a legjobb dolog a világon, de közel áll hozzá .
kapsz érte kp.-t
te jól jársz, a többikenek meg akik kp-sek mint én hótmindegy.
Mert abból nekem van ám rendesen,valahová el kéne nyomni
úgy lesz