Én Zsoltival vetettem mezőgazdasági boltba és az volt a méret hogy felpróbáltattam vele. (nem baj ha kicsit nagyobb) Én kéket kértem de hülye voltam mert sárgát kellett volna. Rossz időben sokkal jobban látszik és Üllésről hazajövet sötétben és esőben nagyon jól jött volna, ekkor jöttem rá hogy elb@sztam, nem divatozni kellett volna.(basszus borzalmas rossz volt, a sötét és eső kombóban szinte nem láttam semmit, egy faluban kb 30-nál majdnem perec lett miatta mert nem láttam az utat úgy csillogott a plexin a víz, épphogy meg tudtam állni az útpadkán )
Ha esetleg van többféle akkor a vastagabbat válaszd.(okulva az enyémből)
hát annál én kicsivel többet.
voltunk d.e. a metro-ban. beugrottunk kajálni. sajtal és sonkával göngyölt csirkemell, kivül bacon bunda. kis rizibizi, némi tartár.
toltam mellé kis fantát, és némi barackos fánkot.
köszmán
Habár nem látszik kííííínyeskedős ribinek 48 órát töltött velem a pecaparton .Tűző nap,hideg éjszaka, fürdés nélkül száraz kaján és konzerven
Ja és rendesen kivette a részét a liter házi páleszből ,és sörből
király, kösz.
akkor szerintem rendelek belőle.
érdemes az embernek a normál méreténél 1-el nagyobbat venni? gondolom kellene, hogy férjem alá a cordura, vagy ezzel ők már számoltak?
Ha esetleg van többféle akkor a vastagabbat válaszd.(okulva az enyémből)
ez már nem kósza, "most 3 nőm van és ő az egyik" cucc.
Jó éjszakát urak
Tudta nélkül nem akarom
1 piros lámpa,2db gyorshajtás 175.000 darab ezres
Úgyhogy a tanító példa még él bennem
voltunk d.e. a metro-ban. beugrottunk kajálni. sajtal és sonkával göngyölt csirkemell, kivül bacon bunda. kis rizibizi, némi tartár.
toltam mellé kis fantát, és némi barackos fánkot.
Habár nem látszik kííííínyeskedős ribinek 48 órát töltött velem a pecaparton .Tűző nap,hideg éjszaka, fürdés nélkül száraz kaján és konzerven
Ja és rendesen kivette a részét a liter házi páleszből ,és sörből
akkor szerintem rendelek belőle.
érdemes az embernek a normál méreténél 1-el nagyobbat venni? gondolom kellene, hogy férjem alá a cordura, vagy ezzel ők már számoltak?