Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én is egész nap 1 hotdogot ettem féltem hogy a talin meghajt a babgulyás amit bográcsba csinálltak
Én ilyenben jöttem haza tavaly Sikondáról végig elég intenzív esőben (~160km) és ugyanebben Zsoltiéktól idén.(szintén esett rendesen) Sikondáról hazaérve csak a nyakamnál a kabát gallérja volt egy kicsit vizes, Üllésről viszont a mellemen volt kicsit nedves a kabát mire hazaértem. Ez azért mert megnézve a belsejét mellnél egy helyen kidörzsölte a kabát a PVC-t és itt kicsit átszivárgott a víz.
A többi részen teljesen jó volt, ugyanezt viszem most is.
Velem mi lesz ? Én hol is alszok mivel nem tudom még én sem
Bojler jó ! A mosogato alatt minden renbe van rakval! De azért elzártam vissza a csempe szelepet ! Majd ha ott tartozkodtok akkor kell tesztelni de jó lett 100%! Pénzt megtaláltam ! Eltankoltam hogy neketek már ne keljen velke bajlodni
Panzióba raktalak főnök! 2személyes, zuhanyzós budis.
így is éhes vagyok !
Oké főnök! Örök hála.
Nem áll szándékomban végig szállguldozni, azt akartam írni
Tényleg, jut eszembe: panzióba raktatok?
ennek se. max sikongat kicsit. mehetünk tempóson, de akkor ezt beszéljük meg, mert nekem valami rendszámtakarót kikő találni. nemtoom a buzi kamerák a járművek seggére is mérnek-e.
Fönök !Elrendezvel minden !
olyan van itt falun is. na majd meglesem
Nagyadag marhapöri nokedlivel rendel
pöcsse tudja a helyére toltam-e rendesen. figyeltem rá, szerintem igen. igazából már eredetileg se tetszett. nem látszott az a gyári ponthegesztés túl stabilnak.
lehet barbár dolog, de átfúrom a doboz alját és fixre fogom csavarozni.
"repedést mondtam hogy csináltasd meg műanyagossal és kifizetem" én pedig azt mondtam, hogy nem kell, mert majd megragasztom.
Megvan minden főnök!
Lesz, lesz. Mindenkinek amit szeretne.
Ádám nyilatkozz! előzmény
na én lépek.további jó estét az uraknak.
ja és csövi akkor mindenképp kell a külön szoba amit foglaltál mert jön az asszony!
Ennek a lánynak még 200-nál sincs egyetlen szava sem
A tempót majd meglátjuk hogy mi a jó mind a 4-őnknek, megyünk együtt .
Menj be 1 baumaxba olcsón vannak
veszek ilyet. sose lehet tudni
Hú ez most volt valamelyik filmbe de melyikbe
rég volt nem emlékszem ilyenekre tudod volt néhány macskajajos napom
Biztos hogy rendesen a helyére toltad a dobozt mikor feltetted?
Mert nekem akkor tört le a Givi platni egyik füle (ugyanaz az oldali mint a képen) mikor nem nyomtam teljesen előre a dobozt mikor feltettem és ferdén volt fent.(csak az egyik fül akadt be) Mikor hazaérve vettem le akkor már nem volt meg és csak a hátsó csat tartotta.
A repedést mondtam hogy csináltasd meg műanyagossal és kifizetem.
és egy igazi férfi sohasem táncol
Pupu: előzmény