Én ilyenben jöttem haza tavaly Sikondáról végig elég intenzív esőben (~160km) és ugyanebben Zsoltiéktól idén.(szintén esett rendesen) Sikondáról hazaérve csak a nyakamnál a kabát gallérja volt egy kicsit vizes, Üllésről viszont a mellemen volt kicsit nedves a kabát mire hazaértem. Ez azért mert megnézve a belsejét mellnél egy helyen kidörzsölte a kabát a PVC-t és itt kicsit átszivárgott a víz.
A többi részen teljesen jó volt, ugyanezt viszem most is.
Bojler jó ! A mosogato alatt minden renbe van rakval! De azért elzártam vissza a csempe szelepet ! Majd ha ott tartozkodtok akkor kell tesztelni de jó lett 100%! Pénzt megtaláltam ! Eltankoltam hogy neketek már ne keljen velke bajlodni
ennek se. max sikongat kicsit. mehetünk tempóson, de akkor ezt beszéljük meg, mert nekem valami rendszámtakarót kikő találni. nemtoom a buzi kamerák a járművek seggére is mérnek-e.
pöcsse tudja a helyére toltam-e rendesen. figyeltem rá, szerintem igen. igazából már eredetileg se tetszett. nem látszott az a gyári ponthegesztés túl stabilnak.
lehet barbár dolog, de átfúrom a doboz alját és fixre fogom csavarozni.
"repedést mondtam hogy csináltasd meg műanyagossal és kifizetem" én pedig azt mondtam, hogy nem kell, mert majd megragasztom.
Biztos hogy rendesen a helyére toltad a dobozt mikor feltetted?
Mert nekem akkor tört le a Givi platni egyik füle (ugyanaz az oldali mint a képen) mikor nem nyomtam teljesen előre a dobozt mikor feltettem és ferdén volt fent.(csak az egyik fül akadt be) Mikor hazaérve vettem le akkor már nem volt meg és csak a hátsó csat tartotta.
A repedést mondtam hogy csináltasd meg műanyagossal és kifizetem.
A többi részen teljesen jó volt, ugyanezt viszem most is.
Tényleg, jut eszembe: panzióba raktatok?
lehet barbár dolog, de átfúrom a doboz alját és fixre fogom csavarozni.
"repedést mondtam hogy csináltasd meg műanyagossal és kifizetem" én pedig azt mondtam, hogy nem kell, mert majd megragasztom.
ja és csövi akkor mindenképp kell a külön szoba amit foglaltál mert jön az asszony!
A tempót majd meglátjuk hogy mi a jó mind a 4-őnknek, megyünk együtt .
Mert nekem akkor tört le a Givi platni egyik füle (ugyanaz az oldali mint a képen) mikor nem nyomtam teljesen előre a dobozt mikor feltettem és ferdén volt fent.(csak az egyik fül akadt be) Mikor hazaérve vettem le akkor már nem volt meg és csak a hátsó csat tartotta.
A repedést mondtam hogy csináltasd meg műanyagossal és kifizetem.