Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tényleg, nekünk is lesz hol aludni? ilyen panzijószobás?
Pezsgőt meg csajok isznak
Igen? Nem is tudtam . .
engem sem mindig túl fostam tőle. De nagyon durván pepezsgőztem
oké, de ha 2 kilóval rendszámmentesen akarod abszolválni, akkor nem "kibirom" kategória, hanem pénzkidobás. csak azéé kérdezem.
akkor 130-al végig, mert hozol utánfutót is. vágom
Nektek le van foglalva 1 panzió szoba.
Hála istenek meg a józan fejemnek, ezek a narkós történetek valahogy nem fognak meg
bírjak-ot akartam:)
megy az armageddon a zertéelen. hallod, kell az űrruha, mert nincs levegő, de majdnem megégett a faszi annyira tombolt a tűz.
Nekem tegnap 2x kellett vész satuznom, 1x 1 út széléről elinduló autó miatt ott a kocsi bal oldala és az villamos pályát elválasztó sövény közé tudtam bekormányozni szigorúan 50el mentem. A másik a 7es út egér úti felüljáró után,kocsi indexel kimegy a leforduló sávba húzom a gázt és megindulok erre index nélkül vissza a sávomba kb fél méter volt köztünk satufék és a hátul ülő csaj röhögött hogy ráztam a fejem, erre lelassít kb 30 ra és cammogott vagy 100métert. A következő kijárón meg ki itt 70el mentem.
Ezeöcázat nehogy ne bírja má ki
hallod, a tenyeremből szívták a kokót a wc-ben, és nem ez vlt a legkeményebb része. Szerinted?
Bazmeg ennyi irást most végeztem az ovasással
hogy dögölne meg mind a két autós barom állat.
úgy is mondhatnám vad nyugat.
jó szar helyen laksz
Országos Mentő Szolgálat
Ma lenyomtunk az asszonnyal ~120km-t itt a környéken (fagyizás, nézelődés, stb)
6-os út, közeledünk a körforgalom felé, előttünk egy fehér kockalada megy 80-90-nel (nem negrók) és kezd lassítani ahogy mi is. kb 200 méterre lehettünk mikor bevág mellém a semmiből egy fekete újszerű AMG Merci index és semmi nélkül, majd a sávban mellettem haladva már előzi is meg (közben tolja le a sáv szélére) a Ladát majd elsőként berontva a körforgalomba már megy is ki belőle. (persze index nélkül és nem lassan)
Csak nézünk a Ladás családdal hogy mi van, ekkor engem szinte az útpadkára letolva megelőz egy újszerű fehér X6-os BMW és beáll a Lada mögé, ami épp vár hogy bemehessen a körforgalomba.
Elindulunk és mind a hárman, kihajtunk a második kijárón (tovább a 6-oson) erre a BMW-s már (mindenhol index nélkül persze) megy is át a záróvonalon és megy el a Lada mellett, viszont szemből meg jönnek, ahol az első kocsi füstölve és félig keresztbe fordulva kockára satuzza kerekeit és megáll a sávban a sorral, hogy telibe ne nyomja a BMW-t, aki rezzenéstelenül jobbra rántja a kormányt, majdnem lesodorva a Lada elejét (aki szinte már a padkán megy) majd nagy tempóval távolodik.
Mindenki áll egy kicsit majd magához térve lassan továbbindul.
Jelzőket szándékosan nem használtam mert mlas még azt mondaná hogy elfogult vagyok.
de tegnap sem voltam.
szeva!
országos meteorológiai szolgálat?
ja.
te fizecc majd az ótópályáért? vagy rencám fel, oszt gó?
Miért jó videókat és szép képeket raktam fel 1 jótékonysági rendezvényről ahol az OMSZ javára gyűjtöttünk
basszus ennyit hogy tudtok pofázni. mint a pletykás vénasszonyok.