Nem tudom.
Majd valamikor nekem is le kellene, de ahhoz én atomjaira akarom szedni, hogy a vázat is le lehessen pingálni. Tisztában vagyok vele, hogy a kpl fény kb ennyibe kerül, de én ahogy emlékszek a gépedre nem feltétlen szükséges az újrafényezése. Én arra nem hiszem hogy költenék.
A matricázás mit takar?
Zsoli barátom ott dolgozik a főldvári hondánál Mint szerelő .Oszt mondta a gyár azt irja le nékik . Ha egy olajcsere ivaltátum alatt 0.5L olajat becsipent a sport kategoria akkor az nem jelent szervizt .Ezeket az uj Tipusokra értik .Akkor mit szoljunk mi itt a 20-25 éves vasainkra?
na hello!
megint beköszönök.most már hivatalosan sem vagyok szegedi.holnap települ a gáz az autóba.a motor meg alig akart beindulni,lemerült az akksi.de teletankoltam,és nemsoká megy haza anyóséktól. jelenleg időhiány miatt pihen.na de majd azután!
Biztosan izlik néki Én is a Coka kolát jobban szeresem főleg ha hideg Abbol nekem is többet eszik a szervezetem Az olajevegetést akkor foglalja össze mindenki ha folyamatosan neki áll 7 től pergetni a vasat Na meglepődések sora válna ki mindnekiből (750-1000 nél főleg
Én ma elkezdem visszaalakítani a vasat, a gyári kutyacsontot felrakom és a nagyobb lánckereket megpróbálom rávarázsolni. Meg ha már kint a hátsó kerék elugrasztom Erikát cseréltesse le a gumit
link
Majd valamikor nekem is le kellene, de ahhoz én atomjaira akarom szedni, hogy a vázat is le lehessen pingálni. Tisztában vagyok vele, hogy a kpl fény kb ennyibe kerül, de én ahogy emlékszek a gépedre nem feltétlen szükséges az újrafényezése. Én arra nem hiszem hogy költenék.
A matricázás mit takar?
Srácok öcsémék anyagárba lematricáznák a motorom kb 20e lenne vagy fényezés 60ért? ki mit csinálna?
megint beköszönök.most már hivatalosan sem vagyok szegedi.holnap települ a gáz az autóba.a motor meg alig akart beindulni,lemerült az akksi.de teletankoltam,és nemsoká megy haza anyóséktól. jelenleg időhiány miatt pihen.na de majd azután!
Miért Repsol 15/50w-est használsz?
Én meg elég nagypapásan közlekedek.
A kutyacsontot miért teszed vissza, nem lenne jobb ha két személlyel nem ülne össze?