Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez egész jó megoldásnak tűnik
összes idomot tankot befedik olyan fóliával amilyet akarok. Mondjuk fehér abból is van 4 fajta. ilyen mint a linken
link
Nem tudom.
Majd valamikor nekem is le kellene, de ahhoz én atomjaira akarom szedni, hogy a vázat is le lehessen pingálni. Tisztában vagyok vele, hogy a kpl fény kb ennyibe kerül, de én ahogy emlékszek a gépedre nem feltétlen szükséges az újrafényezése. Én arra nem hiszem hogy költenék.
A matricázás mit takar?
Na nem olyan gyorsan hanem össze vissza
Na kész is vagyok össze is raktam a gépet, mint a villám
olyat mint a 4 es képen még én sem tudok .
Srácok öcsémék anyagárba lematricáznák a motorom kb 20e lenne vagy fényezés 60ért? ki mit csinálna?
Zsoli barátom ott dolgozik a főldvári hondánál Mint szerelő .Oszt mondta a gyár azt irja le nékik . Ha egy olajcsere ivaltátum alatt 0.5L olajat becsipent a sport kategoria akkor az nem jelent szervizt .Ezeket az uj Tipusokra értik .Akkor mit szoljunk mi itt a 20-25 éves vasainkra?
na hello!
megint beköszönök.most már hivatalosan sem vagyok szegedi.holnap települ a gáz az autóba.a motor meg alig akart beindulni,lemerült az akksi.de teletankoltam,és nemsoká megy haza anyóséktól. jelenleg időhiány miatt pihen.na de majd azután!
Ja szasztok! Ebédezési időm van
Biztosan izlik néki Én is a Coka kolát jobban szeresem főleg ha hideg Abbol nekem is többet eszik a szervezetem Az olajevegetést akkor foglalja össze mindenki ha folyamatosan neki áll 7 től pergetni a vasat Na meglepődések sora válna ki mindnekiből (750-1000 nél főleg
1686km 1dl olajat töltöttem rá
3as képen a hűtő tisztítás után ilyen genya jött ki
Na szegénykém megint jól járt
Nekem nem eszi az olajat, pedig én aztán pörgetem rendesen...tudom, hogy nem ezres...
Az attól függ, hogy milyen fordulatszámon motorozol.
Hogy lehet, az hogy eszi az olajat?
Miért Repsol 15/50w-est használsz?
Nagyon kemény és nem tudom tekergetni alul
Nem tudom hogy sok-e, mert ez ugye függ a vezetési stílustól is.
Én meg elég nagypapásan közlekedek.

A kutyacsontot miért teszed vissza, nem lenne jobb ha két személlyel nem ülne össze?
Az 1-2 dl az sok 1000nél?
idén, talán 1000
Én ma elkezdem visszaalakítani a vasat, a gyári kutyacsontot felrakom és a nagyobb lánckereket megpróbálom rávarázsolni. Meg ha már kint a hátsó kerék elugrasztom Erikát cseréltesse le a gumit
ja, az a bmw nagyon királyos. de egy millerért, vagy egy r6-ost vennék, vagy egy 650es husaberget, ha utána lenne lém szervizeltetni
És mennyit mentél 2000km-t