Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fú nem akartam de sercintek mindjárt 1 dobozost, a jó kis zene kedvet adott 1 kis sörözésre.
Irigyellek hogy van egy ilyen érdeklődésű barátnőd.
Kap jó kis sex actiont meg blues companyt
Képzelem.
Hát engem kihasznál ez a csaj, van 1 csomó motoros zeném és csináljak neki válogatást azt kérte tőlem.
Képzeld a gyári biztosító szeg tűnt el
A próféta szóljon belőled.
A rendőr nem fog érte szólni, nem foglalkoznak vele.
hát végül is ja.a gyorshajtástól meg én is parázok.
És ma keményeket fékeztem a hátsóval ha már kopnia kell a guminak kopjon
Basszameg most nézem a tegnapi gumis képeket és ott már kijött. Éreztem hogy valamelyik kerék üt, lehet a betét volt ahogy mocorgott és a tárcsa ahogy lökdöste azt éreztem
Hát mit mondjak a gyorshajtástól jobban félek azt nem látom ha lekapnak. De ha elkap a rendőr akkor megpróbálok vele alkudni hogy ne azért büntessen mert utast viszek hanem valami másért. Nem 20éves gyerek vagyok remélem megérti hogy 20 éve motorozok.
de jó nektek! én is mennék de nem tudok.na majd jövő hétvégén! de nem félsz hogy még nem vihetnél utast?
A francba nem tudok gumishoz menni mert Erika dolgozik reggeltől estig. Talán péntek reggel.
Na akkor még 1 kis képecske tegnapról
hát nem tudom volt benne az tuti mert hülye nem vagyok de szerintem eltört mert jól raktam bele mikor 2 hete néztem a betétet és zsíroztam a pöcköket.
kihúzta, és eldobta a motort.
És hová lett belőle a biztosítószeg?
De ott lesz a Duna ott tudsz fürödni a büdös szagodat majd elnyomja a mentet szél. De csak mögöttem jöhetsz nehogy leforduljak a motorról a szagod miatt
Nem baj messze még a péntek
ja + nincs most zséé rá, úgyhogy ez a szezon ilyen lesz már.