Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hehe, nincs is jogsim rá, szóval nincs mit elvenni de ez titok, senki sem tudja. Szép hangja van ám a kicsinek. Ki mikor érkezik, én is akörül fogok akkor. Asszonnyal még nem tudom mi legyen, mikor legyen ott, mikor ne. Hanyadik állomás lesz Szentiván? Arra gondoltam, hogy hazadobom ha már ott vagyunk és akkor onnantól freedom!
Majd félúton elveszik a jogsidat mert a hungin száguldozol és akkor nem lesz kártyád És nem halljuk a forma1es rakétát
Köszi ez jó, megpróbálom leolvasni a számokat róla de nagyon megkoptak.
Vidijóztam egyet a tűzijátékon:

http://youtu.be/Bzbk_UrlVtE
nemtudom, én 20 perc alatt ott vagyok, végighasítok 120-al a hungin. Én akarok utoljára érkezni, hogy mindenki halljon végre egy IGAZI motort is
Itt vannak angol megnevezése, cikkszámok, talán könnyebb beazonosítani
Jaaa értem
Ezt is köszike de az enyém 89-es EXUP még a Genesis-nél másabb
Mikor indulsz?
Köszi aranyos vagy!
Sziasztok!
pörög a kissrác mint a 250es
vagy ez
Ez kész!
Talán ez segít 1 kicsit.
Már tudom a nagy ( 11 lábas) az többek között AC relé a másik pedig ez még nem 100% a ventilátor relé ,de ennek is köze van az AC-hoz
Hát ja, néha muszáj keménynek lenni, mert teljesen elkanászodik a legénység.
Lehet rájöttem mitől ráz az eleje fékezéskor.
Megemeltem az elejét, és megrángatva az első villát előre-hátra kicsit lötyögött. Nosza felső villahíd lekap, majd húztam a csavarokon egy kicsit.
A villa így még mindig könnyen fordul, de már nem érzek kottyanást.
Kíváncsi vagyok most milyen lesz, de ma már nincsen kedvem kipróbálni.
. . Ezt a vitát gyorsan elintézted . .
Még én se tudom mi ropog, a km spirál vagy a kerékcsapágy. A keréken nem érzek semmi rendellenest. Megjön az őr lekötöm a km spirált és megyek 1 kis kört hogy úgy hallom e a hangot
Na ebből nekem elegem van