Az FZ 750-ben van előtét ellenállás az AC előtt, és az a soklábú fekete doboz az index relé is és az AC-t is az vezérli asszem. Szerintem az AC-d lesz rossz, de szét lehet szedni. Próbáld megpucolni az érintkezőit, nézd meg mennyire van elkopva. Elvileg neked is az a kattogós van benne, ha kivezeted a csövet akkor folyamatosan nyomnia kell, ha befogod a cső végét akkor kell leállnia.
Sanyi is 11-re érkezik, én is odamegyek olyan tájt, csak kitalálunk valamit. Mellesleg megjegyzem közvetlenül a kemping mellett van a strand...1100Ft a beugró....ez is egy alternatíva. Spar is ott van 1 percre, biztos lehet sört kapni, faházban van hűtő, folytassam?
Van Spar a közelben, kb. 1 perc gyalog, motorkerékpárral kb 10mp. A kemping területén van étterem meg büfé is. Ágynemű van türcsi nincs. Az élet értelmét még nem sikerült megfejteni, de FZR az biztos. A töketlen fecske repülési sebesség attól függ, hogy keletről repül délre, és csomagokkal vagy anélkül.
Nem vadi új használtat vettem. Jó szar túragumi olvastam tesztet a szezon végén le is dobom vésztartaléknak jó hogy itt van 40fokba a beton az van vagy 60fok és az esőgumi nem nagyon értékeli a 2 személlyel főleg. Már így is szépen elkopott az első.
Gyere át ide mogyira onnan 15km kb én is olyan dél körül terveztem hogy átmegyek ha szerzek gumisra pénzt akkor reggel 8ra bejelentkezek 10 re otthon is lennék legkésőbb.
Te töki, azon gondolkodok (na jó ez azért erős túlzás, de megfordult a fejemben párszor) hogy mi a rossebet fogok én délelőtt tíztől csinálni ha felmegyek reggel.
Lenne rá valami javaslatod? (kerékcsapágyat nem cserélek )
Mert az lenne a tuti ha olyan reggel 7 körül elindulnék, akkor nem kéne szaunáznom annyit.
sajnos a többi elég nagy, és már azt sem tudom hogy mit honnét szedtem le
http://youtu.be/h2yKBN29XXo
Lenne rá valami javaslatod? (kerékcsapágyat nem cserélek
Mert az lenne a tuti ha olyan reggel 7 körül elindulnék, akkor nem kéne szaunáznom annyit.