Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jól láttam van medanzsé a kempingbe is
ok. megbeszéltük
Az FZ 750-ben van előtét ellenállás az AC előtt, és az a soklábú fekete doboz az index relé is és az AC-t is az vezérli asszem. Szerintem az AC-d lesz rossz, de szét lehet szedni. Próbáld megpucolni az érintkezőit, nézd meg mennyire van elkopva. Elvileg neked is az a kattogós van benne, ha kivezeted a csövet akkor folyamatosan nyomnia kell, ha befogod a cső végét akkor kell leállnia.
Ha bevártok Harasztinál tudok társulni. Kb 4-re ott tudok lenni...
Estét!
Sanyi is 11-re érkezik, én is odamegyek olyan tájt, csak kitalálunk valamit. Mellesleg megjegyzem közvetlenül a kemping mellett van a strand...1100Ft a beugró....ez is egy alternatíva. Spar is ott van 1 percre, biztos lehet sört kapni, faházban van hűtő, folytassam?
Van Spar a közelben, kb. 1 perc gyalog, motorkerékpárral kb 10mp. A kemping területén van étterem meg büfé is. Ágynemű van türcsi nincs. Az élet értelmét még nem sikerült megfejteni, de FZR az biztos. A töketlen fecske repülési sebesség attól függ, hogy keletről repül délre, és csomagokkal vagy anélkül.
Snoopy jelentkezz!Te mikor indulsz?Én du 2-3-4 körül tudnék indulni, nem megyünk együtt?
Köszi a 23-as nak stimmel a száma a kisebbről nem tudtam leolvasni.
elküldtem email-en ezt a pdf-et
sajnos a többi elég nagy, és már azt sem tudom hogy mit honnét szedtem le
Gondolom
Nem vadi új használtat vettem. Jó szar túragumi olvastam tesztet a szezon végén le is dobom vésztartaléknak jó hogy itt van 40fokba a beton az van vagy 60fok és az esőgumi nem nagyon értékeli a 2 személlyel főleg. Már így is szépen elkopott az első.
Menjünk korán, addig megszakértitek a kicsit
Mondjuk sok mindent itt se tudnánk csinálni. De jobb mint az utcán ácsorogni.
és vadiúj gumával akarsz túrázni?
Gyere át ide mogyira onnan 15km kb én is olyan dél körül terveztem hogy átmegyek ha szerzek gumisra pénzt akkor reggel 8ra bejelentkezek 10 re otthon is lennék legkésőbb.
wááá
Te töki, azon gondolkodok (na jó ez azért erős túlzás, de megfordult a fejemben párszor) hogy mi a rossebet fogok én délelőtt tíztől csinálni ha felmegyek reggel.
Lenne rá valami javaslatod? (kerékcsapágyat nem cserélek )
Mert az lenne a tuti ha olyan reggel 7 körül elindulnék, akkor nem kéne szaunáznom annyit.
ááááááá pénteken akár 40 fok is lehet Na holnap napoznom kell mert a műhold is kiszúrja hol vagyok úgy fehérlik a bőröm.
Az jó lenne, akkor jönne picit velünk is, de a nagyobb részben free lennék!
Hát elvileg úgy van hogy arra megyünk onnan fel dobi és onnan tovább hátul le eszti onnan visi és home campi