Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi van mindenki haldoklik
szasztok. kibaszott szarul vagyok robi, tökre mindegy, valami jóféle fekete legyen, majd rakok fel képet még a kocsiról.
Semmi party nem volt, egy rossz mozdulat és megette a fene az egészet...
Felszámolom 400db-os motorkerékpár prospektus gyűjteményemet. Honda, Kawasaki Yamaha Suzuki, Ducati, Bimota, Moto Guzzi:
http://www.vatera.hu/listings/...
persze, nem sok, vagy 5.000 ft lehet. . .
De pontosabban a fekete 3-400 árnyalata közül melyik is kell?
Majd a Kriszta robogójával jössz
Jobbulást te vén szaros a te korodba már nem kell partyzni tali előtt
Addig csak-csak remélem...Ha más nem akkor fel kell rakni a motorra, oda pókozni minden irányból oszt hajrá...
ÁÁÁÁÁ ezt nem hiszem el van 3 napja hogy meg gyógyuljon mert különben átmegyek és lesz nemulass
Figyelem figyelem ! Csövit baleset érte Akkora partyt csináltak a kecoban, hogy farok törzs csipödése lett Délután beszéltem Krisztával sulyós az állapota.Már forgatni kell az ágyban
Szasztok!
sercintettem
kurva jó

De valószínűleg ez a kölök még a büdös életbe nem ivott sört, de erősen valószínű hogy még pohárból sem. Mert akkor nem így nyúlt volna a dobozért. Szerintem egyszerűen csak tetszik neki. A fiam a távirányítóért volt oda hasonlóképpen egy időben.
gondoltam, hogy lesz valami reakció
Az első képről lemaradt a tipikus windóz felhasználó:
de ez nem jó mert 1 liter soproni az 400ft 1l benzin meg 370 annyiért tankoltam vasárnap
Pontosan ezért tankolom magamat a motor helyett
Jó az betenni a hátizsákba ruhák közé egy doboz festéket... Nekem egy dobozos sör lyukadt ki valamitől, hát nem örültem neki...
Tedi henger csodákra képes. De komolyan!
Kirakja a napra a festéket meg a tetőt jól felmelegszik és pikk pakk sima gyári fényt kap. Még tojást is lehetne sütni olyan meleg van