Egyébként nem baszogatás volt, csak értetlenkedés - szakmabeli, és olyanokat kérdezett, amiért az iparitanuló suli 1-ben is fejbevágnák.
Hibakeresés, szakadás-ellenállás mérés, ezt neki kéne magyarázni nekünk
Na mind1, megbántani nem akartam.
Van egy FZR1000 Exup-om és problémák merültek fel 5 év hajtás után.
Alapjáraton nem megy az összes henger és csak magas fordulaton indulnak be rendesen mind a négy. Ez mitől van? Gyertya csere? karbi kalibrálás? Hány liter olaj kell bele mert elfelejtettem az utolsó olajcserénél rákérdezni a szerelőnél. Írjatok le mindent amit tudtok nagyon szépen kérlek titeket mert minél előbb meg szeretném csinálni a kis masinát. Előre is köszönöm!
üdv.: Berci (ST1GM4)
Akkor mocskosul nem értem! Szinte nem is mértem áramot a stekkeren de a gyújtásnál még is működött az AC igaz menet közben nem illet ve mikor lehúztam a karbisorról a csövet akkor sem nyomott semmit.
Nos az AC-t a legegyszerűbben így tudod leellenőrizni, tolod neki kb egy-két percig és ha jó akkor folyamatosan nyomnia kell az anyagot.
Ha megcsinálja akkor az AC jó.
Oksa sejtettem és a az alatta lévő 4 lábú az mi lehet?Illetve azt megtudnád mondani ,hogy ány voltnak kell az AC hoz menni.Mert javaslatra megküldtem 12 V-al és már akkor sem kattog ha gyújtást adok. Jól szétküldtem pedig volt biszti is közte. Jó valószínű már úgy is szarvolt.
Egyébként nem baszogatás volt, csak értetlenkedés - szakmabeli, és olyanokat kérdezett, amiért az iparitanuló suli 1-ben is fejbevágnák.
Hibakeresés, szakadás-ellenállás mérés, ezt neki kéne magyarázni nekünk
Na mind1, megbántani nem akartam.
Van egy FZR1000 Exup-om és problémák merültek fel 5 év hajtás után.
Alapjáraton nem megy az összes henger és csak magas fordulaton indulnak be rendesen mind a négy. Ez mitől van? Gyertya csere? karbi kalibrálás? Hány liter olaj kell bele mert elfelejtettem az utolsó olajcserénél rákérdezni a szerelőnél. Írjatok le mindent amit tudtok nagyon szépen kérlek titeket mert minél előbb meg szeretném csinálni a kis masinát. Előre is köszönöm!
üdv.: Berci (ST1GM4)
Ha megcsinálja akkor az AC jó.
fzrmesu - hetvenes 41 90 488
csövi - húszas 9 364 955
Thomas - húsz 478 5450
Pupu- voda 371-3332
fzrmesu - hetvenes 41 90 488
csövi - húszas 9 364 955
Thomas - húsz 478 5450