Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mentem aludni.
Há mer ilyen vagyok...

Egyébként nem baszogatás volt, csak értetlenkedés - szakmabeli, és olyanokat kérdezett, amiért az iparitanuló suli 1-ben is fejbevágnák.
Hibakeresés, szakadás-ellenállás mérés, ezt neki kéne magyarázni nekünk
Na mind1, megbántani nem akartam.
Sziasztok!

Van egy FZR1000 Exup-om és problémák merültek fel 5 év hajtás után.
Alapjáraton nem megy az összes henger és csak magas fordulaton indulnak be rendesen mind a négy. Ez mitől van? Gyertya csere? karbi kalibrálás? Hány liter olaj kell bele mert elfelejtettem az utolsó olajcserénél rákérdezni a szerelőnél. Írjatok le mindent amit tudtok nagyon szépen kérlek titeket mert minél előbb meg szeretném csinálni a kis masinát. Előre is köszönöm!
üdv.: Berci (ST1GM4)
Azt nézd meg hogy így (a reléket kikerülve) direktben működik-e. Ha igen akkor az AC jó, ha nem akkor döglött.
Akkor mocskosul nem értem! Szinte nem is mértem áramot a stekkeren de a gyújtásnál még is működött az AC igaz menet közben nem illet ve mikor lehúztam a karbisorról a csövet akkor sem nyomott semmit.
Nos az AC-t a legegyszerűbben így tudod leellenőrizni, tolod neki kb egy-két percig és ha jó akkor folyamatosan nyomnia kell az anyagot.
Ha megcsinálja akkor az AC jó.
Oksa sejtettem és a az alatta lévő 4 lábú az mi lehet?Illetve azt megtudnád mondani ,hogy ány voltnak kell az AC hoz menni.Mert javaslatra megküldtem 12 V-al és már akkor sem kattog ha gyújtást adok. Jól szétküldtem pedig volt biszti is közte. Jó valószínű már úgy is szarvolt.
11
és hány voltot kell mérjek mert itt sehol nincs 12 v .
Ja jó reggelt mindenkinek! és köszi a tegnapi segítségeket.
Ez az infó köszi jól jött a relére a 4 lábúra gondolsz vagy a 11 lábúra mert mindegyik Omron.
pötyike - harmincas 544 88 08
fzrmesu - hetvenes 41 90 488
csövi - húszas 9 364 955
Thomas - húsz 478 5450
Pupu- voda 371-3332
Neeeem te pénteken jössz vazzee. Tiszta káosz van már. Azt se tudom ki mikor jön már.
Lehet hogy csak szombat délre érek oda,azért kérdem.
Dunakanyarhoz majd csak délután érünk szerintem Esztergomból visszafele menet
Gyulám nem tudom ahogy a többiek elkészülnek.
Én se aludtam jól,kicsit meleg volt.Amúgy jó reggelt.Pupu,szombaton mikor akartok menni a Dunakanyarba?
Te se? Egész éjjel vergödtem, fasza
jo reggelt, nem birok aludni. Aaaaaa
király.
várni fogom cakát
Ha sikerül elölguberálnom és megtalálom mutatok valamit Na jó éjt mindnekinek megyek vacsorázni valamit
hugyos. Felmondtam a gecibe, hogy végre keressek pénzt is.
sehol senki? akkor megyek alvadni
pötyike - harmincas 544 88 08
fzrmesu - hetvenes 41 90 488
csövi - húszas 9 364 955
Thomas - húsz 478 5450

Jóccakát !