Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Á dehogy, majd mártogatja
Ecset? én festettem úgy Trabantot. Egész jó lett. Melegíteni kell a festéket, akkor jobban terül.
És hogy hordod fel? rátüsszented
szia robi tudsz esetleg nekem egy seat ibiza motorháztetőnyi "metál" fekete festéket adni amit a talira elhozol? Természetesen kifizetem, gondolom nem kell rá sok (2-3 dl lehet).
Itt Vagyok!Melyik napról beszélünk most?mikor akarsz menni?
Ezért hívtuk a seregben kapott felvágottat macskaszaláminak!
Nagyon szépen köszönöm a tippeket! :) Sokat segített mindegyik! ;)
Csak gondoltam rákérdezek mert hétvégén megy olajcserére szelephézagolásra illetve rá kéne feküdnöm a karbipucolásra ismételten :D Ja és ma kap új gyertyasor-t :)

Köszönöm még egyszer :)
A probléma forrása szerintem lehet gyertya, gyújtás, karburátor, exup szelep stb...vagy rossz esetben mindegyikből egy kicsike
Szóval szerintem bízzad szakemberre
Nekem is így kezdődött.Elsőre én is karbi tisztítást és szinkront javaslok,aztán ha így se jó,akkor valószínű szelephézag lesz.
. .
20 év múlva... - Apu hogy udvaroltál anyunak?
-Bökdöstem Facebookon
Ne hallgass rá ő csak 1 robogós
Ja nem jpg be vannak benne az oldalak de az is jó
Sztem arra érti, hogy benne van a könyvében
20W-40 vagy 50, én se tudom, de a 20W a fontos, és nem kell szintetikus, jó az olcsóbb ásványi alapú (amúgy ez is baromság, mert mind kőolajból készül )
Vegyél 1 4l-es kannát, az elég, és lesz pár deci utántölteni.
Én 1 kiadós karbipucolással kezdeném. Olaj témában lesznek viták. 2,7l megy bele de a szűrő miatt 3l töltök bele. Én 20w 50 ásványit használok de mondom ez vitaindító lesz mindenki másra esküszik. Innen letöltheted a szervizkönyvet pdf be. Azt nézd át.
manual
Kösz, Pupu, akkor tudom, hol van.
ezt mire érted?
manuál?
Légyszives segítsetek ha tudtok nagyon fontos lenne. Előtt írtam mi a problémám. Milyen olaj megy az fzr1000-be? Illetve az előzőkre lennék kíváncsi...
Szentendre papsziget
szép álmokat
Hova is megyünk? Elfelejtettem a nevét/címét (az én koromban ilyet már szabad)
Írja már ide valaki pls.
Sanyikámnak ez itt a paradicsom.
Jó éjt