szia robi tudsz esetleg nekem egy seat ibiza motorháztetőnyi "metál" fekete festéket adni amit a talira elhozol? Természetesen kifizetem, gondolom nem kell rá sok (2-3 dl lehet).
Nagyon szépen köszönöm a tippeket! :) Sokat segített mindegyik! ;)
Csak gondoltam rákérdezek mert hétvégén megy olajcserére szelephézagolásra illetve rá kéne feküdnöm a karbipucolásra ismételten :D Ja és ma kap új gyertyasor-t :)
A probléma forrása szerintem lehet gyertya, gyújtás, karburátor, exup szelep stb...vagy rossz esetben mindegyikből egy kicsike
Szóval szerintem bízzad szakemberre
Sztem arra érti, hogy benne van a könyvében
20W-40 vagy 50, én se tudom, de a 20W a fontos, és nem kell szintetikus, jó az olcsóbb ásványi alapú (amúgy ez is baromság, mert mind kőolajból készül )
Vegyél 1 4l-es kannát, az elég, és lesz pár deci utántölteni.
Én 1 kiadós karbipucolással kezdeném. Olaj témában lesznek viták. 2,7l megy bele de a szűrő miatt 3l töltök bele. Én 20w 50 ásványit használok de mondom ez vitaindító lesz mindenki másra esküszik. Innen letöltheted a szervizkönyvet pdf be. Azt nézd át. manual
Légyszives segítsetek ha tudtok nagyon fontos lenne. Előtt írtam mi a problémám. Milyen olaj megy az fzr1000-be? Illetve az előzőkre lennék kíváncsi...
Csak gondoltam rákérdezek mert hétvégén megy olajcserére szelephézagolásra illetve rá kéne feküdnöm a karbipucolásra ismételten :D Ja és ma kap új gyertyasor-t :)
Köszönöm még egyszer :)
Szóval szerintem bízzad szakemberre
20 év múlva... - Apu hogy udvaroltál anyunak?
-Bökdöstem Facebookon
20W-40 vagy 50, én se tudom, de a 20W a fontos, és nem kell szintetikus, jó az olcsóbb ásványi alapú (amúgy ez is baromság, mert mind kőolajból készül
Vegyél 1 4l-es kannát, az elég, és lesz pár deci utántölteni.
manual
Írja már ide valaki pls.