ne vegyél mindent magadra azért vannak ott is emberek,akik emelik a szintet,nemcsak csökkentik.
amúgy visszagondolva a hétvégére,a közlekedési kultúra = 0.
az auchan-ból rendre hajtanak ki az egyirányú utcából, természetesen a rossz irányból.aztán még nekik áll feljebb,h be mertem menni elé,és nem vagyok hajlandó kitolatni. javukra legyen írva 1 rohadt tábla sincs kitéve (gondolom ellopták) csak az útfelfestések jelzik az irányt. de a cégem pl. egyirányú utcában van. 10 perc alatt (nem viccelek!) 3 autó ment keresztül a rossz irányból!
ember legyen a talpán,aki ott motorral mer menni
Sziasztok! Pupu! Nagy kérés. Mérd meg légyszíves hogy milyen hosszú szár kell az első teló szétszedő szerszámának,és mekkora anyacsavar kell a végére heggeszteni.
Amúgy csak a lengéscsillapító csillapítását lehet állítani, a rugó keménységét nem, pedig nekem az kéne. Így kényszerből csak a csill-t tudom lágyítani, pedig az jobb lenne középen, de akkor már az én súlyommal botmerev a hátulja.
De te ezt a problémát nem ismerheted - a 130 kilóddal
Két szőke nő beszélget Szent István király szobra előtt:
- Milyen jó pasi! És oda is van írva, hogy 975-1038.
- Ja. Csak azt nem írták ki, hogy Pannon, Voda vagy T-Mobil.
amúgy visszagondolva a hétvégére,a közlekedési kultúra = 0.
az auchan-ból rendre hajtanak ki az egyirányú utcából, természetesen a rossz irányból.aztán még nekik áll feljebb,h be mertem menni elé,és nem vagyok hajlandó kitolatni. javukra legyen írva 1 rohadt tábla sincs kitéve (gondolom ellopták) csak az útfelfestések jelzik az irányt. de a cégem pl. egyirányú utcában van. 10 perc alatt (nem viccelek!) 3 autó ment keresztül a rossz irányból!
ember legyen a talpán,aki ott motorral mer menni