Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ne vegyél mindent magadra azért vannak ott is emberek,akik emelik a szintet,nemcsak csökkentik.
amúgy visszagondolva a hétvégére,a közlekedési kultúra = 0.
az auchan-ból rendre hajtanak ki az egyirányú utcából, természetesen a rossz irányból.aztán még nekik áll feljebb,h be mertem menni elé,és nem vagyok hajlandó kitolatni. javukra legyen írva 1 rohadt tábla sincs kitéve (gondolom ellopták) csak az útfelfestések jelzik az irányt. de a cégem pl. egyirányú utcában van. 10 perc alatt (nem viccelek!) 3 autó ment keresztül a rossz irányból!
ember legyen a talpán,aki ott motorral mer menni
melyik utcában vagyol?
én inkább úgy fogalmaznék, hogy végre felmegy egy vidéki,aki növeli a színvonalat,és az IQ-t
erre még talán a jogsid is jó lenne
Pötyikém 1 új motor nem kell?
http://www.kepesmotor.hu/yamah...
27es anya a szár 50 hosszú a többi már rád van bízva
Sziasztok! Pupu! Nagy kérés. Mérd meg légyszíves hogy milyen hosszú szár kell az első teló szétszedő szerszámának,és mekkora anyacsavar kell a végére heggeszteni.

Előre is köszi!

Most rohanok vissza melózni,majd este benézem

Sziasztok!
nekem itt leszel a szomszédban (ja várj, vidéken, 3 nagyvárosnyi ember lakna közöttünk ) de amúgy tényleg nem lesze messze.
főgyün még egy vidéki, elvenni a kenyeret előlünk, széép
én tegnap dolgoztam uccsóra a volt melóban
nekem is egy személlyel ha ráülök 3cm megy össze és kemény. pedig a legpuhábbra van állítva.
Legpuhább álláson van

Amúgy csak a lengéscsillapító csillapítását lehet állítani, a rugó keménységét nem, pedig nekem az kéne. Így kényszerből csak a csill-t tudom lágyítani, pedig az jobb lenne középen, de akkor már az én súlyommal botmerev a hátulja.
De te ezt a problémát nem ismerheted - a 130 kilóddal
Két szőke nő beszélget Szent István király szobra előtt:
- Milyen jó pasi! És oda is van írva, hogy 975-1038.
- Ja. Csak azt nem írták ki, hogy Pannon, Voda vagy T-Mobil.
tekerd teljesen ki és akkor felpuhul
De csak azért segítek a Zsoltinak hátha átpasszol pár tudja mit a tudja honnan . .
Szia

nekem meg kemény a rugó
pontosan a puskás stadion van ott de 1 darabig nem lesz semmi a környéken csak por meg zaj mert felújítják.
szeva!
Ezt én "van rosszabb a matek egyesnél"-el ismertem, úgy sztem jobb.
És javított plexi nélkül
annyiért motort veszek
93 fzr 600 fejidom+lámpák 300eu
tegnap láttam egyet 10000-ért azért gondolkodtam rajta.