Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a lényeg, hogy ferit kivakarjuk a szarból, tudunk majd bandázni
a mia parasztka, azt ő is elvan már itt mondta is, hogy most már néha látja mire gondoltam, mikor valamire azt mondtam vidékies anno.
nem ugyan az 15km pestől az nem pest hanem mogyoród
Srácok valami ilyesmiket linket az emre valamelyik nap nem? Azaz én letöltöttem ugyanilyen katalógusokat.
Felszámolom 400db-os motorkerékpár prospektus gyűjteményemet.
http://www.vatera.hu/listings/...
Én mogyoródon élek rendesek az emberek, azt az 1 parasztot kivéve aki az Erikát zaklatja de annak is eljön az ideje. Nincs dugó csend van béke van csiripelnek a madarak.
Megkérdeztem: 50.000,-Ft / 1db
De egy húron pendültök
Amúgy:
Laktam ott
Dolgoztam ott
Sőt, az elmúlt évtizedben többet mozogtam Pesten, mint sok pesti...

szóval van elég tapasztalatom Nektek viszont nincs, milyen egy kisvárosban élni... (Pupu, ne gyere azzal, hogy Mogyoródon vagy, mert az uaz.)
gondolod így jó lesz Lehet igazad van.
Abban a vidékiben, aki felköltözik, megvan a hajlam, hogy jó "pesti" legyen és gyorsan idomulnak az őslakosokhoz. Sajna, IQ-ban is
dehogy is mögötte a 24 tonnás kamion volt nehogy eltiporja szegényt.
még csikorgott is? neee
Majd ha egyszer gazdag leszek, veszek egy kicsit és gyári állapotúra varázsolom. Ma 2x is megpattogott a gumim, olyat kellett fékeznem, még csikorgott is. Sok öntudatos gyalogos
nem szedtem szét mert nincs teló olajam addig nem szedem szét
gép elejét szétszedted?
jó a csapágy?
ja a közlekedők 70% ingázó pest környéki. Pesti ember tudja nem kell dugóba vezetni.
itt megmérettetsz
amúgy az a vicces, hogy feljönnek ezek ide, azt kürtölik, hogy mennyi bunkó pesti van, közbe meg jórésze vidéki a nem öregeknek
vezér
ahogy érzed