PUPU a kuplungkar dióba lehet egy kicsit mélyíteni kell a furatot, kb 2mm-t. Kicsit feszül a kar nincs nagyon holtjátéka. Legalábbis nekem...Nézd meg nem kopott e nagyon a réz anyag.
Aha
odavoltunk a Tiszaparton a hétvégén, és megfáztam.
szét akar menni a fejem, fáj a torkom, nyelni se tudok, meg 100-on egy 100-as papírzsepit fogyasztok.
Milyen motor ez Snoop?Ha csak két vezeték jön fel a generátorból akkor egyfázisú fesszabályzó kell,persze berakható a háromfázisú is,csak akkor a harmadik fázisbemenet szabadon marad,viszont ez drágább.Viszont 250ccm-feletti gépeknél már háromfázisú tekercsgenerátor van,az ezresnél meg már gerjesztett generátor,ezért nem értem azt a két generátor vezetéket!Írj pontos motortipust!
Na örülök neki,hogy legalább Neked sikerült lejutni. Én is igyekszek valamit csinálni az enyémmel,de múlt héten semmi időm nem volt.Hátha tényleg sikerül idén még egyszer lemenni.
tegnap sikerült lemenni délutánra!fasza volt!a motor nagyon jó,főleg hozzám képest!mindig leért a csizma orra,meg keveset fékezek és még sokmindent rosszul csinálok!sajnos nem nagyon volt olyan lent akitöl tudtam volna kérdezni!még meg kell szokni,meg rá kell érezni!de azér majrécsík nem maradt és még egy kicsit meg is gyűrtem a szélét!
Attól függetlenül jó.
http://youtu.be/AEPvSo8bE2I
odavoltunk a Tiszaparton a hétvégén, és megfáztam.
szét akar menni a fejem, fáj a torkom, nyelni se tudok, meg 100-on egy 100-as papírzsepit fogyasztok.
Robeszt is beszámítanak.