Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

PUPU a kuplungkar dióba lehet egy kicsit mélyíteni kell a furatot, kb 2mm-t. Kicsit feszül a kar nincs nagyon holtjátéka. Legalábbis nekem...Nézd meg nem kopott e nagyon a réz anyag.
Arra igen,de hogy rádőljön a szekrény,arra ők se számítottak.Szerintem így is megütötte rendesen.
de szerintem kamu nézd meg rákészül a kiskölyök a tökösre
Attól függetlenül jó.
Tökön vágta a kicsit,de még rá is dőlt a szekrény,szerencséje ha nem lett baja!
mézet és valami pálszet rakj 1 kis pohárba forrald fel kavargasd és utána lassan kortyolgassad. 2 nap alatt elmúlt minden bajom.
Kamillatea,meg egy kis meleg simogatás!Kingától!
Aha
odavoltunk a Tiszaparton a hétvégén, és megfáztam.
szét akar menni a fejem, fáj a torkom, nyelni se tudok, meg 100-on egy 100-as papírzsepit fogyasztok.
Na mi lelt,megfáztál ebben a melegben?
jobbulást
Nincs semmi pihi van. Ma szétkapom a motort apró darabokra.
Reggelt! Beteg vagyok mint a kutya.
Jó reggelit,mizujs,van forgatás?
Jó reggelt
Milyen motor ez Snoop?Ha csak két vezeték jön fel a generátorból akkor egyfázisú fesszabályzó kell,persze berakható a háromfázisú is,csak akkor a harmadik fázisbemenet szabadon marad,viszont ez drágább.Viszont 250ccm-feletti gépeknél már háromfázisú tekercsgenerátor van,az ezresnél meg már gerjesztett generátor,ezért nem értem azt a két generátor vezetéket!Írj pontos motortipust!
Jó éjt!
Jó éjt !
Adamnak valo
Ezt akartam e helyett:
A lábadat meg húzd fel jól,mert pillanatok alatt el tud kopni a csizmád orra!
Nem nekem van, ma voltam robeszboltban alkatrészért, ott láttam.(épp most hozták be külföldről)
Robeszt is beszámítanak.
Na örülök neki,hogy legalább Neked sikerült lejutni. Én is igyekszek valamit csinálni az enyémmel,de múlt héten semmi időm nem volt.Hátha tényleg sikerül idén még egyszer lemenni.
tegnap sikerült lemenni délutánra!fasza volt!a motor nagyon jó,főleg hozzám képest!mindig leért a csizma orra,meg keveset fékezek és még sokmindent rosszul csinálok!sajnos nem nagyon volt olyan lent akitöl tudtam volna kérdezni!még meg kell szokni,meg rá kell érezni!de azér majrécsík nem maradt és még egy kicsit meg is gyűrtem a szélét!