Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . .
puhány!
jó éjt
valamitől egyenesben kell tartani a buszt!
Már a második pohár. Áááá! Nem ravatal ez,hanem az ágyikónk
Nem értik meg a hülye parasztok, hogy az anyjukat sározzák össze, ne az utat, amin én megyek...
Baz+ Sanya, úgy nézel ki ezen a képen, mint egy ravatalon
Ennyire megártott a szesz?
Itt van az ősz itt van újra, itt vannak a hülye sarazó traktorosok, mi?
Az sörös volt. Micsoda iszákos vagyok!De hát szakmai ártalom.
ezt a képet már láttuk!
nekem is van egy ismerősöm az is beverte az üveget aztán bebaszott a gyereknek kettőt.utána bíróság és szerencséjére megúszta felfüggesztettel meg pénzbírsággal.nem jó dolog ez a hirtelen felindulás.
Ez egy kis Villányi vörös
Na jó estét az uraknak végre fel tudok jönni egy kicsit eme csodás fórumra!
Biztos front van
(sör)
Rosszul kezdtél neki Nekem egyik ismerösöm régen benyult a lehuzott ablakon és a füleinél megfogval huzzta ki az ajto ablakán a tagot
Jól kezelted ea helyzetet. Egyébként nagyon hisztisek voltak ma.
,Végre valami feldobta a mai estét
Épp rajtavagyok
Hú, Jaszi! Szerintem igyál egy sört. Vagy kettőt.
Az nem baj,de szereted. Ez a sok köcsög,mármint akik kint voltak az IRC-n,olyan szemetet hagytak maguk után,hogy két napja szedik utánuk,de még a fele sincs kész. Minden nap keresztülmegyek a Mecseken.
Ez a mai nap, fix, hogy a hülyék napja volt
1, Jövök haza délután, piros lámpás kereszteződés a város szélén, csurgok szépen előre. Erre egy 60 körüli faszkalap rámnyitja az ajtót, úgy hogy majdnem nekimegyek, csak csodás reflexeim segítettek meg az hogy 2 napja nem ittam sört. Mindeközben torka szakadtából biztat édesanyámmal való szoros nemi kapcsolat kialakítására és további kapcsolatápolásra. Kulturáltan elugatom neki, nem kevésbé ritkán emlegetve szeretett felmenőit, hogyha a borosüveg helyett a Kreszkönyvet is forgatná, akkor tudná, hogy ez nekem alanyi jogom. A kóbász tovább próbál biztatni középső ujja mutogatásával bizalmi kapcsolatteremtésre szeretett szülémmel, miközben nyitogatja a Transit ajtaját. Mondom magamban ha te így.... Motor standerre, Jaszipapa felpakol, közelít, idősebb mókamesterünk erre kotor vissza a kibaszott a autójába. Rátéptem az ajtót, megemlékeztem róla, hogy a szeretet mamája ravatalán fogok vele számomra enyhén nyomasztó szexuális aktust lefojtatni, miközben kesztyűs kezemet arcsimogatásra emeltem. Mit ad isten, két autóval hátrébb egykori kollégám aktívan dudálgat és rázza fejét, hogy ne mert ez később nekem lesz kellemetlen. Ennek örömére kóbásznak megígértem egy kiadós verést legközelebb, és a már zőldre váltott lápán elgurultam.
2, Délelőtt hív egy tag, érdekli az endúróm cserére, küld képet nézzem meg. Mondom ok, de csak délután 4 után érek rá. Erre faszi hív 4-től vagy 10x. Hazaérek megnézem maileket, a csávó már fenyeget, hogy én egy szarházi vagyok aki a telefont se veszi fel. Vissza kellett ezt is hívnom és eligazítást tartani, hogy fordítva ül a lovon. Erre fel van háborodva, fenyeget, ekkor ennek is elmondtam változatos retorziókat helyezve kilátásba, mi lesz ha véletlen délután leszaladok felé.....

UFFF beszéltem
A természetett én is szeresem de nem tekervel
Még motoral is jó egy hirtelen felindulásnak Nem hogy biciglivel
A szívük. A bringázás szeretete,és a természet szeretete stb.....