Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Majd este. Sziasztok!
Mindenhol ilyen meleg van? Mintha július lenne. Nemsokára kezdődik a délutáni hajtás.
A végén kiderül,nekem van a legoccsóbb motorom. Igaz a legöregebb Emréével karöltve.
Sziasztok! Basszus! A Vuki tényleg nem igazi? Akkor egy világ omlott össze bennem. Laci ezért
nem mindig is szemes sisakot akartam a nakano féle mintával.
Várjál,a motor ára nincs benne,úgy már 700000!
Mert ugye a villamos fogyasztó is terheli a főtengelyt,az alapjárat meg csak azért van, hogy ne álljon le a motor.Picit emelj az alapjáraton.
inkább ilyent csináltass
ááá engem nem érdekelnek a pénzek mert szeretem ezt a motort
én meg majdnem 600-nál, ne vagánykodj
Pupu el is felejtettem még hozzáadni a generátor cserét,ami még 30000 rongy volt,úgyhogy eddig 399000-nél tartok a motorköltséggel!
kell ilyen matrica nekem a sisakon van nagy szem.
gyula ha már ennyire belejöttél, miért van az, ha felkapcsolom a lámpát lejjebb esik az alapjáratom, ha még a ventit is bekapcsolom, akkor meg még jobban. Amint kikapcsolom őket, megemelkedik az alapjárat
fú, ilyen van a vasember mellkasában is
Ugyanaz mint az Fzr-é háromfázisú,tehát három fehér vezetéknek kell menni a fesszabra,van még az akku +-ra,meg a negatív test.Ha nem így van,akkor gányolták,valószínű beteg a generátor és esetleg a szabályzó is.Az lehet hogy ha jól kötöd be,akkor nem fog melegedni annyira,és talán szabályozni is fog.
Fene essen a billentyűbe,szóval a Piros vezeték az akku pluszra megy!
Lehet hogy a generátor van részlegesen leégve,az enyém is rossz volt,mert rosszul rakták be,és a lendkerék kidörzsölte a kábelt,két fázis leégett,csak egy dolgozott,az meg kevés volt.
A oiros +szál az akkura,szar a billentyűm.
Az Fzr600-é háromfázisú,három fehér vezeték jön fel,a negyedik a piros 3-szál az akkura,és a test a negatív!Ezért kérdeztem,mert ha a Cbr-é is hárimfázisú,és csak két vezeték jön fel,akkor ott árulás van!
ugyanez van nekem is, szólj ha megvan a gyógymód.
ez egy cbr 600 f2!elvileg 94 körüli!ugyanúgy néz ki minden a tekercseknél mint az fzr!2 vezeték jön fel,fehérek!és 5 megy a fesszabba!
Ehh.Felnőttek
ok mélyítem. Nekem az van hogy nem tudok sebességbe behúzott kuplungal indítani, azóta amióta bent van a dió de nem ér hozzá a kapcsolóhoz ha behúzom.
Ne mondjátok már, hogy megeszitek ezt a kamu xart Fake az első pillanattól az egész, és sztem még csak nem is vicces.

Ui: csak nektek elárulom, hogy a sztárvórszban a vuki nem volt igazi