fzr 250,400r bontás.
fzr250főtengely, hengersor nincs, minden más van.
fz400r:kerekek,fejidom,tank, karbisor, gyújtáselektronika már nincs, minden más van.
A honvédségnél volt kiképzés a rádiós rendszerekből ami a lövegbe volt.
Vizsgáztak a kopaszok és az 1ik nem nagyon tudta a dolgokat. Sorolta milyen rádiók vannak, és kérdezték még hogy milyen hírközlő rendszert ismer még. Én súgtam neki hogy R1es hírközlő rendszer. A gyerek bemondta. A Vizsgáztató az lesett. Na akkor a vizsgáztató rám nézett és mondta " Antal szakaszvezető beszéljen az R1es rendszerről mert ő se hallott még róla" Hát én meg lazán mondom R1es futár hírközlő rendszer " EREGGY ÉS VIDD AZ ÜZENETET"
Ja értem csak annyi hogy nem genesis hanem Exup és ha jól néztem le van vágval a leömlöhöz csatlakozo végéből kb 5 cm és ott van bevagdosval ,hogy abillincs összehuzza
fzr250főtengely, hengersor nincs, minden más van.
fz400r:kerekek,fejidom,tank, karbisor, gyújtáselektronika már nincs, minden más van.
Képek bővebben:
http://fzrbontas.c8.hu/
tel:06305770865
Kellemes estét mindenkinek!
Vizsgáztak a kopaszok és az 1ik nem nagyon tudta a dolgokat. Sorolta milyen rádiók vannak, és kérdezték még hogy milyen hírközlő rendszert ismer még. Én súgtam neki hogy R1es hírközlő rendszer. A gyerek bemondta. A Vizsgáztató az lesett. Na akkor a vizsgáztató rám nézett és mondta " Antal szakaszvezető beszéljen az R1es rendszerről mert ő se hallott még róla" Hát én meg lazán mondom R1es futár hírközlő rendszer " EREGGY ÉS VIDD AZ ÜZENETET"
És akkor már legalább yamaha dob lesz rajta, mert nincs egy normális kéményem a géphez.