bocsi csak ez nem olyan kínai "minőség" mint amit ott árulnak! ezért ennyi! nekem sincsen sok rajta.! sok szerencsét! énsem akarok vitát csak furán jött ki! szép estét
Üdv Nektek!
Új tagként Csatlakoznék közétek. Egy hete vettem egy 1000 Exup-ot. Rögtön kérnék is egy kis segítséget. Megszűnt a világításom. Fénykürt van, index van, féklámpa van, világítás nincs. Tudtok valami használható gyógyírt a problémámra?/a gyufán kívül/
Ma volt 1 2 kellemes élményem. Azt ismét megtanultam a fehér aszfalton ne rántsam oda a gázt mert powerslide lesz belőle. Felemás telóval ne nagyon keménykedjek mert keményen csőbe tud húzni a motor, volt pár kellemetlen első kerék megcsúszás főleg balos kanyarokba. Teló olaj megvan hétfőn meg is csinálom 4 motoros boltba voltam és egyikbe se volt gyertya és szimering se
..és ez neked miért lenne jó? Érdeklődés céljából tettem fel a kérdést, kíváncsi voltam mennyiért mennek, mert ha olyan fzrt vennék ami idom nélküli akkor tudjak kalkulálni
Hát gyerekek lehet hamarosan lekoccolok innen
Öcsém most mondta erősen gondoljam meg megyek e ki angolokhoz mert akkor a héten elkezdi intézni a melót. Akkor viszont eladom a motort nevetséges áron. 200körül. Ha menni kell akkor gyorsan kell cselekedni.
Hát, bontott karbisor szokott 10-15-ért lenni.
Mielőtt megveszem megnézem a membránokat. Ha jó akkor ugye ennyi, ha nem akkor meg keresek másikat.
Nekem van itthon egy komplett sor, ami attól komplett hogy egy egész FZR-t vettem 80e-ért.(svájci)
(egyébként a Goldwinghez 4290Ft/db a membrán a Biker Worldben)
Ne értsd félre nem gúnyolódni vagy kötözködni akarok, csak itt a fórumon mi ennyi pénzt ilyesmire nem szoktunk (mert sajnos nemigen tehetjük meg) kiadni.
Ettől függetlenül köszi hogy szóltál.
Ma láttam 1 gyönyörű fzr600ast az üllői úton a kálvinnál a bkv forgalom irányító központnál. Királykék volt de ami nagyon tetszett átlátszó hátsó kocka lámpa burája volt.
ja csak 1 et ne felejtsetek el nem biztos hogy a bontottba jó a membrán .Én örülök hogy van 13000 membrán szereléssel 1ütt mert ahogy elnéztem a miénkhez már nem nagyon kapni ha van is horribilis összegű.
Új tagként Csatlakoznék közétek. Egy hete vettem egy 1000 Exup-ot. Rögtön kérnék is egy kis segítséget. Megszűnt a világításom. Fénykürt van, index van, féklámpa van, világítás nincs. Tudtok valami használható gyógyírt a problémámra?/a gyufán kívül/
De köszönöm a felajánlásod
Öcsém most mondta erősen gondoljam meg megyek e ki angolokhoz mert akkor a héten elkezdi intézni a melót. Akkor viszont eladom a motort nevetséges áron. 200körül. Ha menni kell akkor gyorsan kell cselekedni.
Mielőtt megveszem megnézem a membránokat. Ha jó akkor ugye ennyi, ha nem akkor meg keresek másikat.
Nekem van itthon egy komplett sor, ami attól komplett hogy egy egész FZR-t vettem 80e-ért.(svájci)
(egyébként a Goldwinghez 4290Ft/db a membrán a Biker Worldben)
Ne értsd félre nem gúnyolódni vagy kötözködni akarok, csak itt a fórumon mi ennyi pénzt ilyesmire nem szoktunk (mert sajnos nemigen tehetjük meg) kiadni.
Ettől függetlenül köszi hogy szóltál.
Ábrus mondá vala: "Nem az a hülye...."
Faterom küldte az üzenetet hogy ma elhunyt, út közbe voltam félreálltam, és ott elkezdtem bőgni. Nagyon szerettem Pepit.
Ma elkészült újabb 14 méternyi kerítés.
már csak cca. 40 méternyi van.
Ja, van egy bontott karburátorom 50k-ért vihető.