megvan amit leszedtem 2gh-és 2gh között is mekkora a különbség. Van oldalt 1 kivágás ami a fékhenger csavarjához enged betekintést az neked éppen hogy van nekem meg nagyon ki van vágatva gyárilag
)
semmi változás nem tudom hol lehet elbaszva a dolog
most még kéne 1 balost is szereznem de ha az se segít akkor nem tudom hol a hiba a váz nincs elmászva azaz remélem nincs
az kemény
A levegő már csak 23 fokos volt, a vizet nem tom, de nem tűnt hidegnek.
Most értem haza amugy kint voltam a parton egy nagyon jó helyen
,
,
,
,
,ZSOTÍÍÍÍ HA ITT VAGY OTT VOLTAM AMIT TEGNAP BESZÉLTÜNK HOLNAP JÓ LESZZZZZZZ
.
.Na elárulom akkor
Oktoberben bár mennyire hideg avíz mindig csinyálok egy Záro fürdést a balatonon és elégé jó hideg a víz álltalában . De talán most meguszod mert nem lesz talán annyira rossz a víz
Van pár visszamaradt alkatrészem FZR 600R-ről!
A képeken is látható, hogy nem hibátlan alkatrészek, de mind eredeti (nem utángyártott az idom!).
Szóval van egy faridom, pár helyen karcos, eredeti fényezés és eredeti matricák, lámpa tartó résznél az egyik fül le van törve...pótolható...van hozzá való hátsó lámpám és alsó idom is(amelyik a segédvázat alulról takarja).
Van egy karbon hátsó sárvédőm, apróbb hibákkal, de nincs összetörve egy újralakkozással hibátlan gyönyörűszép lenne!
Van még egy baloldali kormánykapcsolóm, illetve hátsó féklámpakapcsoló is...ezek eredetileg egy 94es FZR 600R-en voltak!
Továbbá van egy 1991es FZR 600-ról származó kormánycsutka pár is eladó (bilinccsel és kormánysúllyal együtt!)!
Az árak alku tárgyát képezik, mivel nekem feleslegesek ezért odaadom olcsón, de azért nem röhejesen alacsony áron!
Itt is kereshettek, vagy privátba!
dobok pár képet is kedvcsinálónak!