Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Van pár visszamaradt alkatrészem FZR 600R-ről!
A képeken is látható, hogy nem hibátlan alkatrészek, de mind eredeti (nem utángyártott az idom!).
Szóval van egy faridom, pár helyen karcos, eredeti fényezés és eredeti matricák, lámpa tartó résznél az egyik fül le van törve...pótolható...van hozzá való hátsó lámpám és alsó idom is(amelyik a segédvázat alulról takarja).
Van egy karbon hátsó sárvédőm, apróbb hibákkal, de nincs összetörve egy újralakkozással hibátlan gyönyörűszép lenne!
Van még egy baloldali kormánykapcsolóm, illetve hátsó féklámpakapcsoló is...ezek eredetileg egy 94es FZR 600R-en voltak!
Továbbá van egy 1991es FZR 600-ról származó kormánycsutka pár is eladó (bilinccsel és kormánysúllyal együtt!)!
Az árak alku tárgyát képezik, mivel nekem feleslegesek ezért odaadom olcsón, de azért nem röhejesen alacsony áron!
Itt is kereshettek, vagy privátba!
dobok pár képet is kedvcsinálónak!
Emre ha itt vagy Zsotinál az a dob ami van az exupnak a dobja nem R1 é
Nekem 800-ba hozták legutóbb.
megvan amit leszedtem 2gh-és 2gh között is mekkora a különbség. Van oldalt 1 kivágás ami a fékhenger csavarjához enged betekintést az neked éppen hogy van nekem meg nagyon ki van vágatva gyárilag
Nem nyomok rá ajánlatot mert az vszeg valamikor lehet kelleni fog de ráér akkor ha majd szétkapod a gépet.
(de azért megnézem azt ami most fent van, mert nem emlékszem hogy mit alakítottam rajta, ha semmit akkor megbeszélhetjük )
Én itt is bárhol 1000-1150 közt veszem a gyertya darabját
ja és lemaradt az is hogy nem boltos hanem webshoppos helyeken
Így mán értem
na lemaradt hogy máshol 1600-2500ig van ugyan ez
de az jó ugye mert a bikerbe csak az van 1000ért/db
Az NGK DR8ESL igazából DR7,5-es.
majd záró buli után kiderül mikor atomjaira szedem
Ábruskám a konzolra nyomjál valami ajánlatot mert lusta vagyok leszedni semmi változás nem tudom hol lehet elbaszva a dolog most még kéne 1 balost is szereznem de ha az se segít akkor nem tudom hol a hiba a váz nincs elmászva azaz remélem nincs
az kemény
"valami kopási bajok vannak neked a"
nem a karburátorokban hanem a hengerekben.
Kompresszió nélkül sajnos semmi sem akar működni.
Én szükségmegoldottam a valamilyen használhatóságot de 8-9 bar körüli végnyomással ennél többet nem tudtam kihozni belőle.
Így, mivel kicsit több az üzemanyag, az nem tud rendesen elégni és kis idő után teleokádja a gyertyákat (és így néznek ki), ha meg még elvennék az üzemanyagból, akkor meg nem hajlandó beindulni sem, nemhogy menni. (a "sportszűrő" megteszi a hatását, egy villáskulccsal simán körbe lehetett forgatni a főtengelyt betekert gyertyákkal)
Ma du még fürödtünk a Tiszában A levegő már csak 23 fokos volt, a vizet nem tom, de nem tűnt hidegnek.
Asszem megyek eszem valamit mert reggel sikerül még csak ma Most értem haza amugy kint voltam a parton egy nagyon jó helyen , , , , ,ZSOTÍÍÍÍ HA ITT VAGY OTT VOLTAM AMIT TEGNAP BESZÉLTÜNK HOLNAP JÓ LESZZZZZZZ .
akkor hozok fürdő gatyát most bemegyek a vízbe nem úgy mint a strandon most csak 120gk vagyok nem 127 2 hét alatt 7 kg-
.Na elárulom akkor Oktoberben bár mennyire hideg avíz mindig csinyálok egy Záro fürdést a balatonon és elégé jó hideg a víz álltalában . De talán most meguszod mert nem lesz talán annyira rossz a víz
na látod...én csak el akarom adni, semmi több. ha valaki ért hozzá kicsit, akkor fillérekből megoldja a problémát és jó lesz. ennyi... na mentem dolgozni...faszomat
de nem én leszek a lány .
Röviden és tömören! Te semmit szerintem
Na és Pupu benne vagy te is a Zároban velünk ?