Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mert fingjuk sincs, hova esik. Elvesztették vele a kapcsolatot hetekkel ezelőtt. Csak követik, és nézik, merre megy.
Jaszi, te mikor mész, mivel, hányan? Csörgess már meg, mert valahogy elveszett a számod, nem jött át ebbe az új telefonomba.
Tök jó filmet nézek dél óta.
ja aztat nem tudhassam én se ha hangos lesz a motorod Pista úgyis kiugrik

Azon belül?
Hova kell holnap menni pontosan?
Motoroztassátok meg emberesen
Igen , ez egy igazi vad vízi amur .16,5 kg
Nem én nem, túlélek mindent
Ott halunk meg mindannyian.
Egyes számítások szerint Magyarországról 21:35 perc körül lehet megfigyelni a nyugati égbolton majd a műhold zuhanását, az sem kizárt, hogy az ország felett hullik a műhold darabjaira - ez nagy fényjelenséggel járna. A NASA még mindig nem adott ki közleményt..
Ja és aki holnap motorral mééén az kapja be.
Ui: Sisakot csak vviszek.,
Szasztok aludni kéék.
Pályagép valakinek?
link
Tyűűű! Micsoda szííííp motor! Hát biza Honda a nyomába sem érhet!

Tényleg szép,jól mutat!
Fizetni kell rá a kötelezőt, súlyadót, műszaki vizsgát. Persze ki is lehet vonatni egyszer-kétszer. Aztán csak ott áll, porosodik, kerülgetni kell. Először az akksi megy tönkre, aztán a gumik lesznek laposak, majd a fékek fognak beállni. Esetleg ha jön valaki ki se tudja próbálni, rögtön félár...
Azért mert nem veszi meg senki.
"Nyugaton" is azért olcsó mert senkinek nem kell. Vagy eladja gombokért, vagy eltolja a bontóba és fizet hogy bevegyék....
Aha értem.
ha nem kenyérre kell vagy valami nagyon álommotorra, akkor hírdetheto napestig, miért vinné le?
Mi ma megyünk Zamárdiba autóval kutyákkal...
régóta árulja a ciberét.
Csövi ti mikor indultok holnap?
Majd ha senki nem veszi meg akkor lesz olcsóbb.