Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csöviiiiiiiiiiiiiii
Nem bírlak felhívni.
Már késő, meg van véve.
Jó estét srácok!
én lehet megy nem megyek, ugyanis kurvára elfáradtam a héten
Minek mikor már van 1 tonna
Mézet csak VESZÜNK!
Ócsó akácméz eladó. Nagy mennyiség nem akadály. Érdeklődni: Nagyve. . .
El is felejtettem szólni Zsoltinak hogy egyelőre van még egy kevés úgyhogy nem sürgős hozni.
Sziasztok!

Vége a melónak!
Én kb 10-11 felé érek le nem rohanok pályán megyek
Ábruskám nagyon gyanús vagy te nekem
Egy tonna méz tűnt el nyomtalanul

Ezer kilónál is nagyobb mennyiségű méz tűnt el nyomtalanul egy jászberényi tanyáról – közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője pénteken.
Az összesen nyolc, nagyméretű hordóban tárolt, megközelítőleg 1300 kilogramm tömegű akácmézet a körbekerített ingatlanon álló tanyaépület tornácáról vitték el ismeretlen tettesek – tájékoztatott Pásztorné Kovács Ágnes. Az ismeretlen tolvajok az elsődleges becslések alapján a lopással majdnem egymillió forint veszteséget okoztak a hatalmas mennyiségű méz tulajdonosának – tette hozzá a sajtószóvivő.
Gyula üzeni ne zabáljátok meg a bográcsos kaját mert ő csak 4 re ér le és jusson neki is
Most mennem kell még intézkedni majd este jővők .Rohanásban avgyok aholnapi minden végett szasztok
Az enyém 70-371-3332
Mivanmá Kiscsákó
Te Krisztit viszed.
Most egy nagyon nagy vigyor van az arcomon
Itt vagy,légyszi küldd el a számod emailomra ha diszkrét,felhívlak!
Jó estét,Bakos Pisti számát tudja valaki?Kérem,nekem mindenki száma eltünt a mobilomról,frissítés előtt elfelejtettem menteni!
Ha megyünk mögém ülsz
Már azt írták hogy kb éjjel 2 kor lép be a légkörbe, de nem lesz látható mert nagyon alacsonyan lesz.