Lehet megebédelek, és én is összekapom magam és megnézem ezeket a huligánokat.
Mondjuk ma még haza is akarok érni, mert este jön az anyós, megköszönteni a fiamat. (ma egy éves a csemete )
nem azzal lenne gond, hogy a készülék nem megbízhatóan tárol pl. GPS adatot, mert azt persze egy szakvélemény be tudja betonozni, hanem, hogy nem zárt rendszerű a rögzítés, így lehetőséged nyílik belenyúlni.
az is jó lehet. mondjuk a gopro-ban az a poén, hogy nem kő mókolni, mindenféle rögzítőcucc van hozzá, bárhova felnyalhatom, plusz direktbe felnyomhatom a TV-re is van oylan kábele, tök jó! :) meg van vízálló, és sima tokja is, úgyh eső, hó, bármi jöhet. Már csak rendes gép kéne, hogy tudjam kezelni a vidiket :(
igen, ezt nem tudom mekkora a felvétel. ugyanakkora a hő, csak nem mindegy hogy 2 tranzisztortoknyi (nemtoom hogy híják ezt a tokozást) felületen diszipál el több vattnyi hőt, vagy csak 1 tokon.
Igazából mind1, 7805-ös van a szekrényben vagy 2 db.
pozíciót és sebességet is rögzít, de minek?
Merthogy, nem hinném, hogy MKEH hitelesítése lenne. Ha nincs, akkor meg nincs az a bíróság ami figyelembe veszi. Innentől csak a videóra tudsz hagyatkozni, amit meg mint mondtad egy tel. is tud.
Elég egy 7803, kis hűtőbordán. Ha két stabICt használsz, az is pont uannyi hőt fog termelni
Ha a masina kb 500 mA-t esz, akkor a 7803 kb. 4-5 W-t fog diszipálni, ami nem vészes.
Leg1szerűbb, ha a 7803-t felcsavarozod fémesen a vázra, bal lábára a 12V, jobbról meg kapod a 3V-t, és oda viszed, ahova akarod.
A Smarty drága, de pozíciót és sebességet is rögzít a képre, és bíróság elfogadja. Egy sokmillás autónál nem mind1. kit hoznak ki hibásnak egy koccnál.
Persze, lehet, én leszek a hibás, de akkor meg kussolok, hogy nekem van ilyen, és felvette
Noname kinai rögzítős kamerákat mér 20on pénzért is lehet venni, de a legtöbb új teló is alkalmas erre egy tartón.
vettem a vaterán egy törött kijelzős 8MPX-es digit fényképezőt. (1500 Ft)Ezeknek az alján van menetes cucc az álványnak. egy csavar és némi laposvas kombóval felerősítem a tank nyílásnál lévő valamelyik imbusz csavarra, és kész a fix kamera. leveszem az elemtartó fedelét, és két vezetéket ráteszek. 3 Volt-al kell(2 ceruza elem) megtáplálni. Ehhez az akku 12 voltját és egy 7803-as stabilizátor IC-t fogok felhasználni (lehet előtte pl. lesz egy 7808,vagy 7805-ös, mert magába a 7803 rohadtul melegedni fog, és nem akarok a hűtőborda mellé még ventit is)
A fényképező kap egy 2 gigás SD-t. 640X480-ba készít videót hanggal.
A projekt kb. 2700 Ft-ba lesz.
Boldog szülinapot a törpédnek!
Mondjuk ma még haza is akarok érni, mert este jön az anyós, megköszönteni a fiamat. (ma egy éves a csemete
Azért képeket dobjatok fel,had csorogjon a nyálam.
Majd este felé visszanézek.
Sziasztok!
Igazából mind1, 7805-ös van a szekrényben vagy 2 db.
Merthogy, nem hinném, hogy MKEH hitelesítése lenne. Ha nincs, akkor meg nincs az a bíróság ami figyelembe veszi. Innentől csak a videóra tudsz hagyatkozni, amit meg mint mondtad egy tel. is tud.
Elég egy 7803, kis hűtőbordán. Ha két stabICt használsz, az is pont uannyi hőt fog termelni
Ha a masina kb 500 mA-t esz, akkor a 7803 kb. 4-5 W-t fog diszipálni, ami nem vészes.
Leg1szerűbb, ha a 7803-t felcsavarozod fémesen a vázra, bal lábára a 12V, jobbról meg kapod a 3V-t, és oda viszed, ahova akarod.
Persze, lehet, én leszek a hibás, de akkor meg kussolok, hogy nekem van ilyen, és felvette
Noname kinai rögzítős kamerákat mér 20on pénzért is lehet venni, de a legtöbb új teló is alkalmas erre egy tartón.
A fényképező kap egy 2 gigás SD-t. 640X480-ba készít videót hanggal.
A projekt kb. 2700 Ft-ba lesz.