Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja bocs... értelem...
Neked írtam vissza? másnak nem? akkor? mi fasz van?
Ez egy játék, hogy ki bírja magasabb frekire feltolni, ezáltal nagyobb teljesítményre.
Csakhogy órajel emelésre általában lefagy, ezért emelni kell a tápfeszültségét, de akkor meg melegedni fog, és előbb-utóbb szétqródik. Van, akinek nem számít, hogy 2 percig megy a 80 eFt-os proci, lényeg, hogy fent legyen a listán a teszteredménye dehát élni tudni kell.
Ez ugyanaz az FPO mint az enyém.
Beletettem a hirdetésembe reklámnak.

Mint írtam 3,6-on használtam, jelenleg egy E5200-esről írok, 2,5Ghz, (0,992volt-os Vcore ) G41 lap, integrált vga, Seasonic táp, szóval ez is halk cucc.
Nem tudom csak raktam a csillagokat gondolj amit akarsz
A cél minél fiatalabb motor VÉTELE! Szeretnék egy 2007 gépet!CSAK HONDÁT PERSZE!
Röviden 1 fasz?
Figyelj én lassan 8000 km-ert raktam ebbe a fiatal kis Hondába és hozzá se nyúltam ebben a szezonba, KÖSZI de nincs kedvem az FZR-met szerelgetni éjjel meg nappal meg azt keresni mikor lesz alapjárati...........stb stb stb
talán szevasztok nem?!
Hát mert a szerelem elmúlik néha
akkor már értem hogy benzin de mitől megy?!
És hogy hogy eladó a Honda ? Ha nem titok
nekem a e4200 2.4 helyet 3.2 1.42v több mint 1,5 éve napi kb15ó megy hibátlanul
Minél jobban telik az idő és megy déli 12 fele annál melegebb van ,viszont minél többet fogyasztani inkább sötétedés után szokás arra kijelölt helyen
Na gyere hülye gyerek osszd szét a fejem! de élőben faszkalap nem számítógép elöl te idióta!
én meg azt értettem meg hogy minél magasabb jelen van annál többet bír és annál melegebb lesz valamint annál többet fogyaszt?! vagy nem?
Vágom én is mint fakerék a lószart
prociknál órajelen szorzózár mentes 3Ghz-s alap órajellel t 1,25 3,6GHz-n 4Ghz4Ghz 1,32 80 fokos volt a cucc,
NYa én csak ennyit nem értek belőle a többit azért vágom
köszi még most sem értem de nem is fogom. ez nem az én világom.
4600-ban a 3000-rest? Na, ezért nem vennék a vaterán procit
Ez a tiedről készült? Vagy csak azért raktad be, hogy ennyit tud?
Haver a 2.2 C2D-t 3.6-ban küldi már vagy egy éve...
Az enyém (ez, amin most írok) 2.4-es, és 2.9-ben van, de ment ez is 3.2-ben (de nekem nem kell, inkább halk legyen és hideg)
Szívesen

Az átlag prociknál meg van határozva hogy max milyen órajelen járhat. Az viszont egy szorzózár mentes négymagos proci., 3Ghz-s alap órajellel, iszonyat hőtermeléssel és fogyasztással.
Bár nálam elég volt 1,25 volt ahhoz hogy 3,6GHz-n járassam
4Ghz eléréséhez már 1,32 volt kellet, de itt már nálam 80 fokos volt a cucc, ami hosszú távon nem túl egészséges.

Holnapi órarend:
Tesi:Schobert Norbival
Idegen nyelv:Fekete Pákóval
Vezetésim ismeretek és Drogprevencia:Stohl Andrással
Kultúra:Ganxta Zolival
Etika:Győzikével
Ének óra:Fluorral
Lélektan:Kiszel Tündével
na igen, a kínai processzor tényleg ritka
és ezen mit is kéne nézni? bocs de nem értek hozzá viszont kíváncsi az vagyok!

Köcce a pakkot!
elvitték a procimat jöhet a következő

ezzel megegyező típus volt, ilyenem sem lesz már többet, mert bolti forgalomban rég nincs