Ez egy játék, hogy ki bírja magasabb frekire feltolni, ezáltal nagyobb teljesítményre.
Csakhogy órajel emelésre általában lefagy, ezért emelni kell a tápfeszültségét, de akkor meg melegedni fog, és előbb-utóbb szétqródik. Van, akinek nem számít, hogy 2 percig megy a 80 eFt-os proci, lényeg, hogy fent legyen a listán a teszteredménye dehát élni tudni kell.
Ez ugyanaz az FPO mint az enyém.
Beletettem a hirdetésembe reklámnak.
Mint írtam 3,6-on használtam, jelenleg egy E5200-esről írok, 2,5Ghz, (0,992volt-os Vcore ) G41 lap, integrált vga, Seasonic táp, szóval ez is halk cucc.
Röviden 1 fasz?
Figyelj én lassan 8000 km-ert raktam ebbe a fiatal kis Hondába és hozzá se nyúltam ebben a szezonba, KÖSZI de nincs kedvem az FZR-met szerelgetni éjjel meg nappal meg azt keresni mikor lesz alapjárati...........stb stb stb
prociknál órajelen szorzózár mentes 3Ghz-s alap órajellel t 1,25 3,6GHz-n 4Ghz4Ghz 1,32 80 fokos volt a cucc,
NYa én csak ennyit nem értek belőle a többit azért vágom
4600-ban a 3000-rest? Na, ezért nem vennék a vaterán procit
Ez a tiedről készült? Vagy csak azért raktad be, hogy ennyit tud?
Haver a 2.2 C2D-t 3.6-ban küldi már vagy egy éve...
Az enyém (ez, amin most írok) 2.4-es, és 2.9-ben van, de ment ez is 3.2-ben (de nekem nem kell, inkább halk legyen és hideg)
Az átlag prociknál meg van határozva hogy max milyen órajelen járhat. Az viszont egy szorzózár mentes négymagos proci., 3Ghz-s alap órajellel, iszonyat hőtermeléssel és fogyasztással.
Bár nálam elég volt 1,25 volt ahhoz hogy 3,6GHz-n járassam
4Ghz eléréséhez már 1,32 volt kellet, de itt már nálam 80 fokos volt a cucc, ami hosszú távon nem túl egészséges.
Csakhogy órajel emelésre általában lefagy, ezért emelni kell a tápfeszültségét, de akkor meg melegedni fog, és előbb-utóbb szétqródik. Van, akinek nem számít, hogy 2 percig megy a 80 eFt-os proci, lényeg, hogy fent legyen a listán a teszteredménye
Beletettem a hirdetésembe reklámnak.
Mint írtam 3,6-on használtam, jelenleg egy E5200-esről írok, 2,5Ghz, (0,992volt-os Vcore
Figyelj én lassan 8000 km-ert raktam ebbe a fiatal kis Hondába és hozzá se nyúltam ebben a szezonba, KÖSZI de nincs kedvem az FZR-met szerelgetni éjjel meg nappal meg azt keresni mikor lesz alapjárati...........stb stb stb
NYa én csak ennyit nem értek belőle a többit azért vágom
Ez a tiedről készült? Vagy csak azért raktad be, hogy ennyit tud?
Haver a 2.2 C2D-t 3.6-ban küldi már vagy egy éve...
Az enyém (ez, amin most írok) 2.4-es, és 2.9-ben van, de ment ez is 3.2-ben (de nekem nem kell, inkább halk legyen és hideg)
Az átlag prociknál meg van határozva hogy max milyen órajelen járhat. Az viszont egy szorzózár mentes négymagos proci., 3Ghz-s alap órajellel, iszonyat hőtermeléssel és fogyasztással.
Bár nálam elég volt 1,25 volt ahhoz hogy 3,6GHz-n járassam
4Ghz eléréséhez már 1,32 volt kellet, de itt már nálam 80 fokos volt a cucc, ami hosszú távon nem túl egészséges.
Holnapi órarend:
Tesi:Schobert Norbival
Idegen nyelv:Fekete Pákóval
Vezetésim ismeretek és Drogprevencia:Stohl Andrással
Kultúra:Ganxta Zolival
Etika:Győzikével
Ének óra:Fluorral
Lélektan:Kiszel Tündével
Köcce a pakkot!
ezzel megegyező típus volt, ilyenem sem lesz már többet, mert bolti forgalomban rég nincs