Most, hogy írod, megnéztem, mert ekkora difi nem lehet... és látom, hogy a webes árkalkulátoromba véletlen a kiskeres excelt tettem be (vagyis 2x ment rá a kisker rés )
De nem baj, így hagyom, aki így is rendel belőle, így járt - én meg jól
(de így is többért kapom bruttyóban, mint 66, igaz, nettóban olcsóbbabb, szóval jó helyen veszed)
Mért nem játszol a tuninggal? Jó móka... mikor a 486/66 egy havi fizetés volt, akkor ment az enyém 100 MHz-en, aktív peltier hűtéssel - csodájára jártak Akkor még érdekelt ez, fiatal voltam, és bohó
Vazze ez a szemét róka szarakszik lassú akad minden baja van összeakad az egeremmel is. Ha nem mozgatom az egeret akkor nem keres ha meg akarok nyitni 1 oldalt akkor akkor mozgatni kell az egeret hogy menjen az a pörgő baszás és keressen.
Asszony még nem szólt be, hogy túl sok pénzt elbaxol ezekre?
Ahelyett, hogy motorra költenéd
AMD-t télleg érdemes körülnézni, főleg, ha ATI-zol. Nekem 1995-2005 közt szinte csak AMD volt, az volt olcsóbb (ugyanakkora erő) ez a Core2-nél szűnt meg, a mostaniakat nem vágom, 5 éve intel van.
vazze ámérikábá 200-400dollár az itt lesz vagy 180e. de minek istenem mert 1 kcsit erősebb a proci meg a videó proci benne. esküszöm az emberek a 40% nem használják ki annak a szarnak. Gondolkodtam már 1 párszor hogy veszek, de utána gondoltam mi a fasznak. Zenét nem hallgatok van mp3 netezni nem netezek útközbe, jó kis nokia mindenre jó amire kell telefon gps és csak 25000ft és ha nagyon nem tudnék a fórum nélkül meglenni akkor is van benne wifi
Én se hallottam ájfón 5 ről csak az ájfón 4Sről ami 1 kicsit ránc felvarrott 4
eddig amit olvastam most reggel róla 80% szidják.
Igaz a kezükbe még nem fogták.
Én meg a személyes tapasztalataimra.
És egy crossfire rendszernél nem elég két magos proci.
Tegnap néztem, a kétmagos 3,8Ghz-n kevesebbet hozott mint a quad 3,6Ghz-en.
De az is lehet hogy érdemes lenne várni az új AMD procira.
emre-emre mondtam én olyat, hogy megveszem? pusztán örülök az új modellnek. Tudod miben más mint a sima 4-es? A siri nem egy "kis" ráncfelvarrás. Elég nagy lépés a mobiltelefonok terén.
Áááá, tíz éve ismerem a srácot, nem hiszem, hogy átbaxna... régebben az volt az intel ismérve, hogy nem a leggyorsabb lapokat gyártották, de kőstabil volt.
Már nem vagyok úgy a témában napi szinten, mint pár éve, de i5 körül keresgélnék ebben az árban, esetleg a legkisebb i7. Én a quadra nem mennék rá annyira, kevés prog támogatja, mondjuk, én nem jáccok.
anandtech.com-on qrva sok jó teszt van, én mindig arra támaszkodtam.
Valszeg azért, mert ebből adják el a legkevesebbet
De szerintem te jobban tudod, hogy nézik ezeket a statisztikákat.
Egyébként én is Gigabyte párti vagyok
Szerinted milyen platformra érdemes most költeni? (csak lap meg proci kellene)
Minimum olyan teljesítményre lenne szükség amit egy 3,6-3,8Ghz-en ketyegő 775-ös quad tud. A procimat ha minden jól megy ma viszik el 46k-ért. Lehet olcsón adtam (QX9650) de ezért már egy fél AMD-s konfigot vesz az ember szóval nem akartam megvárni míg teljesen lemegy az ára, vagy megszűnik a kereslet iránta.
Sziasztok!
De nem baj, így hagyom, aki így is rendel belőle, így járt
(de így is többért kapom bruttyóban, mint 66, igaz, nettóban olcsóbbabb, szóval jó helyen veszed)
De a kistesója a 2500k van 48-ért, lehet a qx-ből kapott pénzt befektetem egybe. És már csak valami alaplap kell.
Ezt 93ért árulom
Mért nem játszol a tuninggal? Jó móka... mikor a 486/66 egy havi fizetés volt, akkor ment az enyém 100 MHz-en, aktív peltier hűtéssel - csodájára jártak
Toleráljuk egymás hóbortjait.
Meg figyelek arra, hogy a lehető legkevesebbet bukjak. Új alkatrészt nem is tudom mikor vettem utoljára.
Ahelyett, hogy motorra költenéd
AMD-t télleg érdemes körülnézni, főleg, ha ATI-zol. Nekem 1995-2005 közt szinte csak AMD volt, az volt olcsóbb (ugyanakkora erő) ez a Core2-nél szűnt meg, a mostaniakat nem vágom, 5 éve intel van.
eddig amit olvastam most reggel róla 80% szidják.
Igaz a kezükbe még nem fogták.
Én meg a személyes tapasztalataimra.
És egy crossfire rendszernél nem elég két magos proci.
Tegnap néztem, a kétmagos 3,8Ghz-n kevesebbet hozott mint a quad 3,6Ghz-en.
De az is lehet hogy érdemes lenne várni az új AMD procira.
Jobb ájfónos körökbe ezzel már be se mehecc
ui: na jó, nem baxtatlak, tudom, jó kis kütyü az, csak sztem túl van lihegve és főleg árazva.
Már nem vagyok úgy a témában napi szinten, mint pár éve, de i5 körül keresgélnék ebben az árban, esetleg a legkisebb i7. Én a quadra nem mennék rá annyira, kevés prog támogatja, mondjuk, én nem jáccok.
anandtech.com-on qrva sok jó teszt van, én mindig arra támaszkodtam.
Valszeg azért, mert ebből adják el a legkevesebbet
De szerintem te jobban tudod, hogy nézik ezeket a statisztikákat.
Egyébként én is Gigabyte párti vagyok
Szerinted milyen platformra érdemes most költeni? (csak lap meg proci kellene)
Minimum olyan teljesítményre lenne szükség amit egy 3,6-3,8Ghz-en ketyegő 775-ös quad tud. A procimat ha minden jól megy ma viszik el 46k-ért. Lehet olcsón adtam (QX9650) de ezért már egy fél AMD-s konfigot vesz az ember