Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te is vállalkozó vagy?
Én meg 1 ilyet
Egy ilyet bevállalnék én is.
Lehet, hogy csak kikapcsolta, gyakori eset. Van külön gombja, vagy Fn+valami felső gomb (amin kékkel van)
Elszürcsölgetem a kávémat,és megyek vissza melózni. Majd este felé leszek.

Sziasztok!
Beszart a Vicus új laptopja. Melóra kapta,nem bírta sokáig. Pedig HP. Nem működik a wlan rajta.
Valóban. Látod! És ez yamaha is.
Sziasztok!
Nem. jött a műhelykocsi,felrakott két bilincset,és egy közkútnál feltöltöttük vízzel.
http://www.kepesmotor.hu/yamah... elég vicc árban van, és ez már nem vérszegény vas
Most, hogy írod, megnéztem, mert ekkora difi nem lehet... és látom, hogy a webes árkalkulátoromba véletlen a kiskeres excelt tettem be (vagyis 2x ment rá a kisker rés )
De nem baj, így hagyom, aki így is rendel belőle, így járt - én meg jól

(de így is többért kapom bruttyóban, mint 66, igaz, nettóban olcsóbbabb, szóval jó helyen veszed)
Ahonnét én vásárolok ott 66k + 1k a posta lenne

De a kistesója a 2500k van 48-ért, lehet a qx-ből kapott pénzt befektetem egybe. És már csak valami alaplap kell.
Ja, png-t nem tesz be
Ezt 93ért árulom

Mért nem játszol a tuninggal? Jó móka... mikor a 486/66 egy havi fizetés volt, akkor ment az enyém 100 MHz-en, aktív peltier hűtéssel - csodájára jártak Akkor még érdekelt ez, fiatal voltam, és bohó
qrva png
Na valami ilyesmi proci kellene
Még nem.
Toleráljuk egymás hóbortjait.
Meg figyelek arra, hogy a lehető legkevesebbet bukjak. Új alkatrészt nem is tudom mikor vettem utoljára.
Vazze ez a szemét róka szarakszik lassú akad minden baja van összeakad az egeremmel is. Ha nem mozgatom az egeret akkor nem keres ha meg akarok nyitni 1 oldalt akkor akkor mozgatni kell az egeret hogy menjen az a pörgő baszás és keressen.
Asszony még nem szólt be, hogy túl sok pénzt elbaxol ezekre?
Ahelyett, hogy motorra költenéd

AMD-t télleg érdemes körülnézni, főleg, ha ATI-zol. Nekem 1995-2005 közt szinte csak AMD volt, az volt olcsóbb (ugyanakkora erő) ez a Core2-nél szűnt meg, a mostaniakat nem vágom, 5 éve intel van.
vazze ámérikábá 200-400dollár az itt lesz vagy 180e. de minek istenem mert 1 kcsit erősebb a proci meg a videó proci benne. esküszöm az emberek a 40% nem használják ki annak a szarnak. Gondolkodtam már 1 párszor hogy veszek, de utána gondoltam mi a fasznak. Zenét nem hallgatok van mp3 netezni nem netezek útközbe, jó kis nokia mindenre jó amire kell telefon gps és csak 25000ft és ha nagyon nem tudnék a fórum nélkül meglenni akkor is van benne wifi
Én se hallottam ájfón 5 ről csak az ájfón 4Sről ami 1 kicsit ránc felvarrott 4
eddig amit olvastam most reggel róla 80% szidják.
Igaz a kezükbe még nem fogták.
Értem én, de nem is arra gondoltam, hogy átverne.

Én meg a személyes tapasztalataimra.
És egy crossfire rendszernél nem elég két magos proci.
Tegnap néztem, a kétmagos 3,8Ghz-n kevesebbet hozott mint a quad 3,6Ghz-en.
De az is lehet hogy érdemes lenne várni az új AMD procira.
Minek örülsz? Hogy most már nem a legtrendibb, hanem egy elavult telefonod van?
Jobb ájfónos körökbe ezzel már be se mehecc

ui: na jó, nem baxtatlak, tudom, jó kis kütyü az, csak sztem túl van lihegve és főleg árazva.
emre-emre mondtam én olyat, hogy megveszem? pusztán örülök az új modellnek. Tudod miben más mint a sima 4-es? A siri nem egy "kis" ráncfelvarrás. Elég nagy lépés a mobiltelefonok terén.
Áááá, tíz éve ismerem a srácot, nem hiszem, hogy átbaxna... régebben az volt az intel ismérve, hogy nem a leggyorsabb lapokat gyártották, de kőstabil volt.

Már nem vagyok úgy a témában napi szinten, mint pár éve, de i5 körül keresgélnék ebben az árban, esetleg a legkisebb i7. Én a quadra nem mennék rá annyira, kevés prog támogatja, mondjuk, én nem jáccok.
anandtech.com-on qrva sok jó teszt van, én mindig arra támaszkodtam.
"ebből megy vissza a legkevesebb hibás"

Valszeg azért, mert ebből adják el a legkevesebbet
De szerintem te jobban tudod, hogy nézik ezeket a statisztikákat.
Egyébként én is Gigabyte párti vagyok

Szerinted milyen platformra érdemes most költeni? (csak lap meg proci kellene)
Minimum olyan teljesítményre lenne szükség amit egy 3,6-3,8Ghz-en ketyegő 775-ös quad tud. A procimat ha minden jól megy ma viszik el 46k-ért. Lehet olcsón adtam (QX9650) de ezért már egy fél AMD-s konfigot vesz az ember szóval nem akartam megvárni míg teljesen lemegy az ára, vagy megszűnik a kereslet iránta.