Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Japán tartományi háború zajlik
Ja 1x kawa most honda lassan jönnek az suzukisok is
És lazán felkapom a 60kg csajt is a fél vállamra miközben a másik kezembe 1 korsó sör van
Még jó hogy itt mindne este van valami jó téma
enyémből is kijön a 3.6 de az már nagyon meleg volna neki így lehúztam 3.2 re ez elég nekem
Aha értem
jaja, van olyan irányvonal is
ezt az E5200-et is ezért nem adom el
tudna menni 4ghz körül is, de az hogy 1 volt alatt stabil különlegessé teszi
Szerintem verésről szó se volt csak egyszerű vita lenne
félre írtam , nem mindenki avval nyomja így akartam!
Az én 125kg 20 év munkája és semmi káros anyag.
Nebazmá, Pestám, 7 évem azért talán még van aztán úgy nézek majd ki, mint Swájczinéger
Nem nem lennék ilyen ideges sőt semmi bajom nem volt itt senkivel csak olvasom vissza a fórumot és mindenki a hátam mögött mondja hogy faszkalap le kellene zúzni meg satöbbi ökörség , élőben BASSZA MEG ÉLŐBEN ne számítógép előtt, meg a pofámba mondja mi az a P071 is a kis görcs testével idóta Pesti barom legszívesebben szétbasznám a fejét most!
Nem mindig
Majd Jaszit feltuningoljuk ő még fiatal és jó erőben van
* mindenki
Öreg vagy te mán hozzá Lacikám
Az 7 év munkája nem szteroidé! Nem mindig avval nyomja!
Nem nem most már az a menő hogy kinek indul el a legalacsonyabb fesszel és stabilan fut
Te nagyon felhúztad magad, még ha bajod is van valakivel szerintem illik a többieket megtisztelni ha már 1x idetartoztál. Bocs hogy beleszóltam.
Gondolkoztam rajta, hogy szednem kéne valami szteroidot, de úgy látom, káros
Na akkor én 1.5 hónap alatt raktam bele 3000 és semmi baja azaz előjött a 23 év bontatlan blokk kötelező felújítása 64000km nél. És felújítás vezérmű és primer csere amúgy semmit nem szereltem csak tankoltam te kifogtad a rosszat és szoptál vele és általánosítod a yamahát hogy nem jó. Szerintem én így látom. Ha másképp van akkor sry.
hol?
gőzgép te gyagya

így van eredetileg:
értem hogy gőzgép, de mi hajtsa?