Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tévedni emberi,mondta a sündisznó,majd kínosan lemászott a súrolókeféről:)
http://smile.blog.hu/2011/10/0...
már megint mindenki eltűnt?!
Számtekk érdeklődésűeknek (Poti, Emre) kis story:

Új gép összerak: eredeti intel P55 alap, Core i5 560, ATI HD 5790.
Ez így még jónak is tűnik, de:
Alaplap gyári bios dátuma 2010 eleje, procit (és a legtöbb ma kaphatót) nem ismeri, upgrédelni kell előbb egy öreg procival
A VGA vez nem indul el benne, 3db-ot kipróbáltunk (leírás szerint mind PCIE2.0, jól kellene mennie) megoldás: nvidia 460GTX

Tanússág: új és drága cuccokkal lehet a legnagyobbat xopni
gec ez jó!

amúgy szevasztok! mi ez a kamikaze életmód?!
ja és jók votak a segédmunkások Főleg Jaszi mert ha ő nem áll be simitani nem is végeztünk vona
Jaszi,Zsotíí egy nagyon jó élményben dus szép 4 napon vagyunk tul.Melyben kösszönet az asszonyoknak ,hogy kibirták a hülyeségünket és motorozásunkat. Kösszönet az ügyeletnek és az orvosnak is Szoval mindent egybevévelén nagyon jól éreztem magam nagy élményekel távozval az éjjeli dolgokrol nem is beszélvel jA ÉS FASZA VOT A CSOMBÉKOS MUJKO
Csendesen és szolidan mentünk csak hát a hülye utánfuto
Parasztgyerek elmegy a discoba. Odalép egy szép lányhoz,majd azt mondja neki:
- Mi van a lábad közt, babám?
- Tűz.
- Akkor én ott megsütném a kolbászomat, a két tojásommal.
- Ott most lekvárt főzök....
- Na, és hátul a gázon?

Ismersz minket nem?
Elvittem pizzafuti barátom egy körre, jobban sikongott mint Gida.
Igaz most volt is miért
Basszátok meg, csak ügyesen
Most értem haza el kellett mennem motorozni még gyilkos kedvem támadt valoszinü örültek is nekem a városban
Vot ám Szegedről a boltig gyilkososban setétben . Meg ma is vot futam. De az nemolyan jó vot mert mint Zsoti mondta mán majdnem bele keveredtünk a homokba amit az auto huzott maga után utánfuton Majdnem meg degletünk lehet nem vot normális a Kocsi vezetöje
Faacebookod bírod?
Holnaíp intézem.
Zsotíí el ne feled a fa alatt a Vedret amiben benne van az a Csombékos mujko
igen? és mé csak motorozni?
Fagyiztatok a Klauzál téren?
Tegnap asszem, vagy tegnapelőtt talán, nem is tudom. Jött egy kis majom bmw-ben, majdnem nekem jött annyira menő volt. Persze én álltam előbb a lámpánál és nagyon jól tudtam, hogy nem lehet odaérni a következőhöz úgy, hogy ne nyelezznél. Lájtos 15-el gurulgatok, persze elhúz mellettem padlóval, belemegy a pirosba - amin én már előre nevetek azt Ő nem tudta, hogy ilyenkor jön jobbról az 52-es vili ami majdnem telibeverte a kocsit persze a következő lámpánál mellé álltam be, meg is tapsoltam aztán gyorsan elhúztam, nehogy hátba lőjön