Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lidist vettem én is egyszer, aztán eladtam olyan kemény volt...Ennek az ára: 18.6eFt.
Volt ugyanennyiért velúr chopper csizma, az kibszottul tetszett, de hülyén néztem volna ki sportmotoron vele...
Ja, és mért akarod, hogy beüssék a szádat?
ugyanezt akartam írni, hasonló az enyém is, csak van rajta koptató is meg kicsit sportosabb, de alapjaiban ilyen, mi pénz volt?
Lidi? Aldi?
Az enyim majdnem pont ilyen, kicsit a szára más, lidis.
de hülye vagy hát eladja két számmal nagyobbnak
És minek neked 1 számbeütő készlet? .
. . . . . .
És a csimába akarsz alváz számot ütni?
Vettem tegnap egy csizmát. Meg egy 3mm-es számbeütő készletet. (az nincs a képen)
az a gond több mint 100M az 1ik
Szasztok
Én meg ilyenből 5 -öt is
Nincs valakinek a padláson ilyen biztosítékháza FZR-be? Enyém kicsit megolvadt az idők folyamán...
PUPU ez nagyon király az Everlast!
Lehet fel kéne ide tenni a tali videót amit csináltál nem hiszem, hogy itt lenne belőle szerzőjogdíjprobléma...
ja nem úgy mindig röhögök a komenteken
Én nem voltam sehol kemény legény.... Az igaz, hogy ha felidegesítenek akkor nagyon ideges leszek.
A találkozókon meg nem volt semmi probléma, mindenki jól viselkedett, úgyhogy meg vagyok elégedve veletek.
Hoppá! De ismerős a hölgy!
Én nem is értelek Csövi a találkozókon olyan kis csendes vagy, itt a magazinnál meg a hozzászólásoknál olyan kis kemény legény. Hogy is van ez?
Majd hétvégén most végre dolgozok mert építenek díszletet. Lesz valami ikeas reklámfilmforgatás.
Indulj most!
Fú én már úgy vállalkoznék lassan ki kell néznem a sorra itt a szemétégetőnél most nagyon komoly a felhozatal. Vazze olyan csajok hogy a penthouse vagy a playboyba is megállnák a helyüket. Nem is értem azok hogy lehetnek ribik.
Szép!
De az öreg vasak cseréjéről( legyen az kocsi,vagy motor),nekem mindig az egymás kölcsönös átbaszása jut eszembe.
Miért adnék el egy jót?
-pénzért!-kell a pénz, esetleg felesleges a motor
Miért cserélnék?
-mert nem akar az ember többet beleölni
-nem akar elkelni,
-gyorsan túl kéne adni rajta mielőtt baja lesz megint,vagy kijön a régi bajság
-mert tudom hogy ez tuti nem jó,és indulok az új felé,reménykedve abban h annak nincs baja.
Csak az a gáz hogy akivel cserékek az ugyanígy gondolkodik,és itt jön képpbe a kölcsönös átbaszás elméletem
Különben miért érne meg egy csere egy 80 ezres átíratást?