Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

. . . . . .
Sziasztok!
Sajnos nem. Már megnéztem. Behalt a mutatvány. Nem valami megbízható motyó ez. Az én Albacomp laposom már 5 éves,és soha semmi baja nem volt.
1897 ? Az utáni lesz...
meg Pupunak is

(hadd menjen ez a qrva számláló )
Igen, én is emiatt szoktam balhézni, csak megy a sok oldal, és kopik az egerem görgője - ki fizeti ezt meg nekem?
Az évjáratot 97 utáninak írd, onnantól állítólag már erősített futóművel és fékkel jöttek ki.(sokat dobhat eladásnál )
És ebből 90.000 a és a hello!
Nem véletlenül tartunk közel 120000hsz nél abból 1,5 év alatt 100.000 . .
Egyébként köszi a dicséretet!
De majd tavaszra lesz kész. Lehet, hogy kint lesz motorkiállításon is!
Kaptam egy visszautasíthatatlannak tűnő ajánlatot a ToMMoT-osoktól.
Pluszban amik még tervezett munkák: teljes idomzat kipucolása, fém fékcsövek felszerelése, az üléstakaró, az első sárvédő két oldalán lévő szárnyak és a szürke felső idomok karbonfóliázása, új (valószínűleg Thunderace) tükrök, stb.
. . szevaasz Laciiiiiii . . . . . . . .
Ide. Ehune.
Szerintem én már találkoztam vele.
Nyugi, nem kell köszöngetni, pl. én se szoktam, de mindenki ahogy akarja - nagy itt a szabacccság

Nekem az ölelkezős szmájli a kedvecem mindig buziskodást gyanítok mögötte - persze te nyugodtan szórhatsz itt ilyeneket
Hely az van dögivel.
. ÁÁÁ nem baj itt a srácok megszokták hogy én teles*arom az oldalt
Húú, most nagyon jó kislánynak kell lennem!
Nem fér bele a kanyarvadászat.
Először ki kell engesztelnem Anyuékat a motor miatt...
gyönyörű a motorod, diversion is atom volt, az a kanyarvadászatos vidi meg elég hard volt, mehetnél atival meg pistivel dobogókőre
hát nem volt ócó én az enyémet 17-ért vettem, de imádom!
Egyébként sziasztok!
Bocs, hogy nem köszöngetek mindig, de naponta többször is bekukkantok és nem akarom foglalni a helyet.
Uraim, ez Louis-os: Probiker. Ilyen volt nekem is az előző csizmám. Nem rossz, de nem nőtt a szívemhez.
Én megfogadtam legközelebb amit veszek csizmát az csak is krossz csizma lesz