Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Áááá! Pedig előbb írtam mint Te! A lényeg, hogy megvan a vizsga!
Sima ügy a vizsga! Hiszen ez egy FZR!

Sziasztok!
Sziasztok!
Megvan a műszaki!
Mondjuk segített a dolgon, hogy megjelentem én is, magas sarkú csizmában és kibontott hajjal...
Most már csak vám és okmányiroda. Aztán jön a rossz idő...
Az enyém 87-es FZR és ilyen. 3 hónap állás után simán indul,és két éve nem költöttem rá egy vasat sem az olajon és a szűrőkön kívül. Egyébként ez a stílus meg nem megnyerő,úgy hogy válts! Nem tetszik.
a legnagyobb volt. kár érte.
ÁÁÁ szegény P071-val mi lesz
Szívás.
Meghalt azaz iphone-s ember...
.De lesz sajnos hajnalba jön a front és hozza az esőt
Jó reggelt. Remélem holnap nem lesz nagy eső, viszem vizsgára a mocekot....
Na akkor sorolom mi kék majd a télen. 1 exup hűtő+termosztát. az ülés alatti 2 sárvédő ami sértetlen. első sárvédő első-hátsó része. kezdésnek ennyi folyt köv később
Ki kell menni közértbe
De ez már a tuti holnaptól eső
Már megint?
Jobb reggelt mindenkinek!
Ez alapján nem lesz idén már jó idő.
http://www.idokep.hu/elorejelz...
NA ma megyek utoljára a motorral és utána elkezdem szétszedni
Jó reggelt !

Jól teleflémeltétek az oldalt mindenféle hitvány új Hondákkal. Baker! Reggelt !

Poti!
Ne írj neki vissza, nem éri meg !
Sok sikert hozzá !
Gripennel fekvenyom, és tűzoltó autóval bicepszez. Mit vártál?
Ezt asszem már más is írta neked. . . Attól, hogy neked sajnos szart sikerült kifogni, ezek a motorok a hasonló korú társaikhoz képest igenis megbízhatóak. Az egész brancs volt az FZR találkozón, és este ivás és evés volt, napközben motorozás, és egy percet se szereltünk, pedig a romon lévő motoron át a patika állapotúig minden volt. Ezzel együtt nem tartom korrekt dolognak, hogy idejössz és fikázol bárkit is. Potit pedig különösképp ne fikázd, mert Ő IDE TARTOZIK, Te már kevésbé. Napotkívánok!
Jó reggelt
kihagyod azt, aki stílust, vagy teljesítményt, esetleg fizikai méretet változtatna.