Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

vfr 750-t akarok nézni
gyere a banditával, ugyis kevés benne a km
Akkor majd ha lesz asszony, gyerek, frankhitel, lesz még neked '88-as FZR-ed
vagy az se
Na várjál kezdek lehiggadni és igen valóban ebben teljesen igazad van CBR-ből is kifoghattam volna egy szart ez teljesen igaz meg az ujjaknál is van baki!
Szóval elnézést a kirohanásomért , csak legalább ne a hátam mögött küldjetek el a picsába úgy hogy meg sem kérdeztek!
velem már nem.az én paripám téli pihenőn van és kivonattam a forgalomból.de ha van kedved megyek füvet nyírni lehet. segíthetsz! mit nézel?
3 óra körül mert a multkor is bezárt 5-kor
akkor már ne gyere oda
de ha akarsz mehetünk egy bakonybél kört 5 után
Persze te is belerohanhattál volna mint 1-2 haverom vett 2-3 éves motort és beszart ,pedig mielőtt megvették saját szerelővel átnézették. akkor milyen véleményen lettél volna hogy az új motor szar?
Ácsi én se vagyok milliomos nekem se csak úgy jött ez a motor, egyszerű a képlet nincs feleségem nincs családom nincs gyerekem, szülőkkel élek , mindent megdolgozott pénzemet csak a motorozásba ölöm ennyi semmi másra! És ezek a 2002 -es CBR FS sőt a sima F-ek is már nagyon jó árba mennek!
körtét!azt is folyékonyan!
Tudom mert én végigolvastam az egész fórumot 1-eddig meg a képeidet és a videókat is láttam és becsüllek azért amit a motorral tettél. Csak én ahogy 1-2 hozzászólásodból kivettem lehet rosszul, elkezdtél általánosítani hogy szar a yamaha.
mikor csocsi?5ig dolgozom utána még nem tom.
Jaszi, te is szecc valamit?
ez nem volt szép!
És nem mondhatjátok hogy utáltam az FZR met meg fasz voltam mert mindig mindig minden szart megadtam neki mindig festőhöz vittem políroztam félszezononként olajat cseréltem benne hogy jót tegyek neki , de azt hiszem ezt a képek is mutatják, csak tudod mikor pl. egy olaj csere után elmegy az alapjárat előtte jó volt olaj csere után nincs alapjárat érted az ilyen hibák egyszerűen kinyírtak és rengeteg ilyen volt sorolhatnám, mentem vele 50 km-ert egyszer csak karbi túlfolyókon elkezdett ömleni a benzin , faszán megcsináltunk minden rajta 1 hónap múlva újra és még sorolhatnám!
a kóla a redbul meg a cigi mind vitamin mi?
De elhisszük, hogy jobb egy új motor, mint egy lehajtott öreg, ehhez nem kell sok ész. Sajna nem mindenki tudja megvenni a fiatal motort.
De a te motorod nem attól jobb, mint a mieink, hogy CBR, hanem attól, hogy befecsis meg 2002-es.
Azért kíváncsi leszek a mosolyodra, mikor injektorsort vagy elektronikát kell benne cserélni - lehet, hogy holnap, lehet, hogy 5 év múlva.
Háááát hogy kötözködjek: 2007 óta évi 6-7 ezer kilóméter, olajcsere, olajszűrőcsere, láncszett, 1 gyertyasor, számolatlan gumi. Össz hiba idáig egy fesszabályzó, de orvosolva ( Gyula) Mindez egy 94-es motortól..... Erről ennyit, szar gépet fogtál ki. Előtte Honda cbr400rr volt: szelepszárszimeringek csere, szelepek beállítása, becsiszolása. 4 hét múlva hajtókaros lett. Ez azt jelenti hogy az összes HONDA szar? Nem hiszem, kifogtam én egy szart. Nem általánosítok... Ja és ezt merem neked szemtől szembe, az általad megjelölt helyen és időben is mondani, hamár ilyen kemény vagy...
Ha csak el nem hagyta a kulcsot
lehet mondasz valamit
holnap délután megyek minismotorba
odajössz te is?
Én elhiszem, de hidd el az öreg szar is megállja a helyét ma is. Itt akiknek frézijük van abból 1 embernek szarakodik de annak a lelke már nagyon ki van, a többség csak tankolja.
Ez mind okés is és örülj neki De itt a forumon nem sokan tehetjük meg azt hogy fiatal vasunk legyen és igy marad a jó öreg régi fzr
nálunk benzin.
Pont ez volt a baj, annyit cepelted, hogy megdönteni már nem maradt erőd
Mindegy egy szónak is 100 a vége, rengeteget szoptam az FZR-mel sőt a régebbi TDR-mel és rájöttem arra hogy tök fölösleges beleölnöm egy öreg motorba annyi pénzt mint az FZR be ( eszméletlen sok pénzem volt benne) a cél minél fiatalabb motor elérése!
El se hiszitek mennyire kurva jó hogy március 20 óta mióta megvettem a CBR-t 2 hét után is csak kitolom a garázsból kulcs elfordít egy gombnyomás és goooo , nem kell szívatoznom ,nem szívja meg magát, olyan alapjárata van mintha odabetonozták volna stb.stb.stb. ez az első motorom amit KURVÁRA élvezek csak megyek megyek megyek és megyek vele!