Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mire kell ? Ha nem akarsz sokat költeni és szerelni akkor suzuki 2000 év utáni ( szerintem ) van köztük 8 év
Saját.
Lisicát ismerem, Stégermajert nem...
sziasztok!

Poti!
jó a fehér, mert hamar látod hol rozsdásodik
közbe rájöttem mikor néztem most a videót
Nem is rossz, csak az a háttér

na és ez? golfi
konkrétan erre gondoltam
Na már megint félreolvastam. Én azt hittem a fekete fehér képekkel van baj aztán kiderül hogy csak magaddal
Én ezt az évjáratot nézném
http://www.hasznaltauto.hu/auto/suzuki/swift/suzuki_swift_1.3_gls-516
0806
Automatikus filmkészítésre volt rakva lusta voltam most dolgozni vele de akkor holnap újra csinálom. De én úgy tudom a korai pikasszó is értékes
kis suzi

egész korrektnek néz ki ez a szuszka. lehet hinni ennek a tanúsítványos papírnak vajon ?
Mondjuk nem tudom, hogy azt a felvételt amin úgy nézek ki mint egy korai Picasso alkotás miért kellett beletenni...
Egyetértek, valóban nagy koponya volt!
Köszi, de közben megoldódott. Tudtam venni egy közeli SKF-ben 125ft-ért olyan gumigyűrűt, és tökéletes!
Nem volt egy Mátyás király, vagy egy Széchenyi, de azért nagy ember volt Steve Jobs. Én megemlékeztem róla face-en, mert nekem nagyon sok kellemes percet okoz és okozott az a készülék, aminek Ő az atyja. Nincs vége a világnak, de egy olyan ember távozott el, aki azért tett le az asztalra egyet s mást. persze megint más kérdés, hogy ez mennyire volt szükségszerű vagy hasznos.
Múltkor számolgattam,nekem is már benne van több mint 700000-be,pedig az ára csak 310000 volt.Enyémnek is voltak gondjai,de sokat én hoztam rendbe,és vannak itt jóemberek,akik segítenek. .
fékolajat nem mert olyan nincs. 4.0, 5.0 5.1 bármilyen márkájú fékfolyadék jó nekem valami MOL van 5.0-ás 5 felettiek már nehezen forrnak fel azok verseny szinten jók már.
Üdv!
Milyen fékolajat tudnátok ajánlani?
Segítségeteket előre is köszönöm!
Ne mert számítógép elöl nem fogok veszekedni!
Igazad van aláírom , nem hiszed el de sokszor a motor miatt ment itthon a balhé a szülőkkel, Anyám mondja apámnak: a szarnak kellet ezt a gyereket is megfertőznöd evvel a motorozással még kölyök korában most nem szenvedne ennyit evvel a KI*ASSZOTT motorral! Egyszerűen az állandó szenvedés kikészített mindenkit volt hogy fater azt mondta felgyújtja ha nem leszek itthon mert minden veszekedés forrása már az volt! 4 évig volt meg és hát hallod 2000 km ment bele a 4 év alatt azt hiszem! ÉS NEM HAZUDOKK! Meg hogy ne tartsatok annyira faszkalapnak eladás előtt még olajat is cseréltem benne szűrővel én hülye hogy jót tegyek , és olaj csere után alapjárat megszűnt létezni, egyszerűen épp ésszel már fel nem fogható dolgok történtek vele!

És hozzáteszem imádok szerelni, bütykölni , festegetni, télen beülök a műhelybe kapcsolok egy kis zenét és darabokra szedem, na de az fzr-nél már EZ TÚLON TÚL SOK VOLT!
Szassz. Ne felesleges vitázni.
Szasztok most írjam amit gondolok vagy inkább ne?