Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lusta népség!
Nekem volt vagy 15 éve egy 81-es CB900-as Hondám. Orbitális mennyiségű pénzt öltem bele hogy széppé és jóvá tegyem és meglegyen az első igazán NAGYMOTOROM.
96-ban belement kb 200e Ft,rengeteget dolgoztam rajta és az eltelt 1 év alatt mentem vele kb 5 azaz ÖT! km-t ami a próbautakból jött össze összesen. (mert nem lett jó akárhova vittem)
Ekkor azt mondtam azt hogy elég volt (lelkileg is kikészített)és bődületes veszteséggel szálltam ki belőle.
Ennek ellenére máig egy nagyon szép és jó gépnek tartom (vettem volna később is) csak azzal átbasztak amikor megvettem és megtanultam hogy többet nem viszek motort szervizbe.
Látod mégsem tartom a Hondát szarnak, sőt vettem is egyet újabbat a Frézi mellé a nyáron, amivel szintén nagyon sok munkám lesz a télen és egy rakás pénzben lesz (van).
Jó cakát én is megyek
Na jóccakát én is téptem aludni
Nem csak nekem ! ( szerencsére ) sok szeszmanó van itt !
az udvarlás nem . Ez le maradt
Ne udvarolj Neked csak a sör áll jol a kezedben
drukkolok!
na jó éjszakát mindenkinek!
Ha már a hozzászólások számára hajtunk :
Jó éjt és szép álmokat mindenkinek!
Szorítsatok légyszi, holnap vizsgázik a moci!
Remélem hétvégén már lesz rendszámom!
ez így van!
Ja, és annyit az új motorokról, hogy Kakasdon láttam egy eladó R6-ost. Mit tudom én mennyit kértek érte, mert miután megláttam, hogy szét van vagdosva a hátsó féknyereg és csupa égett gumi a hátsó sárvédő, mert szétrobbantottak rajta egy gumit, azt mondtam, köszönöm nem érdekel...
na akkor majd megnézem ha megvetted!
Szerintem is azon múlik , hogy milyen gondos gazdája volt a motornak !
Hát én a 2001-es YZF600-assal 14.500km-t tettem meg idén és az olajcseréken és a tankolásokon kívül nem álltam a boxban... Tavaly 10.000km sikerült. Előtte a diversion kapott 12.500km-t. Az '95-ös volt.
Nekem is volt már öreg motorom ('82-es) és azt sokat kellett szerelni, de csak azért, mert mindig átbaszarintottak.
Egy videó alá már beírtam, hogy minden motor jó állapotban kezdi. Ha vigyáznak rá, jó is marad. Vannak persze típushibák és véletlenek, de ha van egy jó szerelő, aki szívén viseli egy motor sorsát, akkor nem hiszem, hogy egy bár öreg, de jó állapotú motornak sok gondja lehet.
Még a télen szét lesz kapva, megnézünk, kicserélünk rajta mindent, hogy szezonban már csak a benzin árak alakulására kelljen figyelni. És ennyi.
I7 920 proci, 30k lenne
kívánságod számomra parancs: menj a picsába
Ha fzr akkor csak 600 vagy 1000 (szerintem )
Nekem az fzr ugyanilyen jól üzemelt ! 40000 km amit csak én raktam bele , ha jól tudom már 80000 km felett jár a motor .
nincsen, azt mondta hogy otthon van mert már nem fér be a boltba
meg igért még egy régebbit is hogy ezen a héten lessz
azt is kivonattam. de a legfőbb az hogy 5ig melózok és nem tudok eljönni. pedig megnéztem volna.nincs fent valahol?
Hát igen az meglehet! De még ehhez túl fiatal vagyok gondolni se akarok még rá!