Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gratulálok !
A 130 kg melle dukal is az ilyen muhaha
hogy érted ádám? ezt a válaszod valahogy nem tudtam megfejteni! :S bocsi
Grat!
egyiket sem akarsz venni, de nem csak ehhez, semmiféle nagymotorhoz
Sziiiia
motorikusan úgy értem, h rem nem olyan mint az aprilia af1 125ccm! h 10,000km után dugó gyürű cserés! meg hasonlók.. :S:S alkatrészek olcsóak hozzá vagy eléggé drágák 250ccm-hez képest? :S pl értem azt h főtengely csúszó csapűgyak árban kb? vagy dugó gyürű szettben? vezérműlánc? kuplung? ilyesmik! köszönöm.
. . . . . . . . .
Sziasztok!
UKC-869 a gépsárkányom személyi száma.
Ma megkergettem egy kicsit: mentem vele 76km-t. Egyelőre 180-ig húzattam ki, de toporzékolt, mikor visszaengedtem a gázkart. Mindig is szerettem az izgága telivéreket!
nekem diós van
de volt már mákos is meg tepertős.
Skacok hogy van a kormánysúly felfogatva a kormányra?menet van a kormányszár belsejében vagy ilyen diós megoldással hogy minél beljebb csavarom a csavart annál jobban szétnyílik az a pöcök vagy hogy?csak kérdem még nem néztem meg a sajátom.
Én elismerem szakmai hozzáértésed de nem gondolod komolyan
képek? menyiért? várom válaszod! üdv. de mondom 400ccm feletti nem kell! :S:S
Mik a motor gyári hibái?
-Nem nagyon vannak
esetleg amire nagyon oda figyeljek?
-Minden, amire egy 20 éve minden tulaj által szétnyelezett, 10x összetört sportmotornál.
menyi a vége?
-250: 180, 400: 200+
exup mikor hogy müködjön?
-indításnál hallatszik ahogy végigmozgatja a szervomotor
menyire lehet hozzá alkatrészt kapni?
-Nagyon
akár újjat akár bontottat ha olyan kell!
-Ebben a sorrendben
és menyire kell rájuk vigyázni?
-Mint bármi más motorra
vagy épp menyire alkatrész igényesek csere ügyben?
-milyen ügyben?
Sok Sok infót várok,mert erősen gondolkodom rajta! és a képek vidik alapján igen a szivemhez nőtt! aki tud mindent írjon le rólla! köszönöm üdv.
-Róla
Van egy jó eladó !
600ccm-es motorom nem volt még! eddig egy honda nsr125f-em volt! ami erőben kevésnek bizonyúlt de imádtam dönteni és versenyezni vele! szeretek gyorsan menni! 600ccm-et nem merek venni még! max 400ccm-et! a súlya miatt is! infókat továbbra is várom köszi.
Ja látom 20 vagy várjál 1 évet és akkor vegyél 600at de komolyan nem éri meg kicsit venni.
Yamaha FZR 250 vagy 400!
ez mindent elárul
600at vegyél
üdv srácok! Tervezem egy Yamaha FZR 250 vagy !00 vételét tavasszal! Mik a motor gyári hibái? esetleg amire nagyon oda figyeljek? menyi a vége? exup mikor hogy müködjön? menyire lehet hozzá alkatrészt kapni? akár újjat akár bontottat ha olyan kell! és menyire kell rájuk vigyázni? vagy épp menyire alkatrész igényesek csere ügyben? Sok Sok infót várok,mert erősen gondolkodom rajta! és a képek vidik alapján igen a szivemhez nőtt! aki tud mindent írjon le rólla! köszönöm üdv.
ennek megnéztem az összes részét hát nagyon beteg!