Nehéz vagy, nincs mit tenni, ha utassal meg csomaggal kalkulálsz, akkor a max. terhelés közelében jársz még egy nagy motornál is.
Később esetleg tehetsz bele erősebb rugót, ha gond lesz.
Rugócserén kívül egyéb megoldási ötletek:
-fogyókúra
-könnyebb barinő
-csomag helyett MasterCard
Szerintetek egy nagyobb motor terhelhetosege mennyi kg-ban kb?
En vagyok 130 kg, plusz egy szemely az mondjuk 80, meg baggage, 30 kg. Az mar annyi mint a motor, 250 kg. Ez krv sok?
Ha egy 1000+-os vas 13ezret pörög alattad akkor már nagyon durván megsértetted az összes létező sebességi korlátozást, miközben izzadó tenyérrel rémülten kapaszkodsz a kormányba.(ha egy CBF-et elkezdesz egy kicsit keményebben kezelni akkor főleg az elején garantáltan összefosod magad)
Én az ezres FZR-rel 5-6e környékén járok 80-140 között, pedig ez is sportmotornak készült annak idején és ennél is kétszer meg kell gondolni hogy milyen stílusban szólok hozzá, pedig ismerjük már egymást egy ideje. (azaz nem kell szétforgatni hogy haladjon)
Én azt javaslom hogy (lehetőséged szerint) próbálj ki minél többféle motort mielőtt döntesz, mert megeshet hogy kellemesen csalódsz valami olyanban, amiről azt gondoltad hogy nem neked való. (pupu is a nehézsúlyban játszik és nem hinném hogy kevesellné az FZR 136Le-jét és 90-100Nm-ét a forgalomban )
Ezek a gépek sokkal de sokkal többet tudnak mint amire a közutakon valaha is szükség lehet.
Az elbénázott vizsga miatt: mert nem tanultál!
Anyud nevére olcsóbb lenne a biztosítás, viszont akkor neked sosem lesz bónuszod.
Meg kell nézni hogy mennyivel lenne drágább a te nevedre és az alapján kellene dönteni.
Voltakeppen ezert huzok leginkabb a cb 1300 fele a gsx-el es az xjr-rel ellentetben. Az ujabb cb-k ABS-esek, a masik kettot nem gyartottak ABS-el.
Es megiscsak kezdo vagyok, az ABS biztosan nem fog az eletemre torni.
Később esetleg tehetsz bele erősebb rugót, ha gond lesz.
Rugócserén kívül egyéb megoldási ötletek:
-fogyókúra
-könnyebb barinő
-csomag helyett MasterCard
Volt mar (tobb) nagyon necc szitutok?
http://youtu.be/WOoUVeyaY_8
En vagyok 130 kg, plusz egy szemely az mondjuk 80, meg baggage, 30 kg. Az mar annyi mint a motor, 250 kg. Ez krv sok?
2
Én az ezres FZR-rel 5-6e környékén járok 80-140 között, pedig ez is sportmotornak készült annak idején és ennél is kétszer meg kell gondolni hogy milyen stílusban szólok hozzá, pedig ismerjük már egymást egy ideje. (azaz nem kell szétforgatni hogy haladjon)
Én azt javaslom hogy (lehetőséged szerint) próbálj ki minél többféle motort mielőtt döntesz, mert megeshet hogy kellemesen csalódsz valami olyanban, amiről azt gondoltad hogy nem neked való. (pupu is a nehézsúlyban játszik és nem hinném hogy kevesellné az FZR 136Le-jét és 90-100Nm-ét a forgalomban
Ezek a gépek sokkal de sokkal többet tudnak mint amire a közutakon valaha is szükség lehet.
Anyud nevére olcsóbb lenne a biztosítás, viszont akkor neked sosem lesz bónuszod.
Meg kell nézni hogy mennyivel lenne drágább a te nevedre és az alapján kellene dönteni.
Es megiscsak kezdo vagyok, az ABS biztosan nem fog az eletemre torni.