Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De ma péntek van Pisti már gyúr a tojásaira a fesztiválra
Na még két kör aztán vége a melónak! Uhh megint témánál vagyunk.
pisti ezt Neked kerítettem:
Nem biztos, hogy elvinne Pécsre a hátán télen, de az ötlet nem rossz
Inkább ne tartsák rendszeresen karba majd én inkább
Nem dohányzó rendszeresen karbantartott alig használt
Ja szasztok
Poti én inkább ilyeneket vennék nem Lancert
Rá tudsz esetleg nézni akkor ha szépen megkérlek? Mert akkor legalább nem potyára hívnám ide.
Ez itt van nálunk!Azt tudom ,hogy hol van fényképezve,de az autót sajna nem ismerem!Poti,igaza van mindenkinek!Egy ilyen jó választás!Szerintem nézd meg!Alkatrészben én is tudok segíteni!
"2e Ft volt 97-ben" Természetesen Ausztriából, mert a Bárdi és társainál ilyen egyáltalán nem is volt. (és természetesen más típusé nem jó rá)
jólvan jólvan, megértve! nekem
Csak okosan!
Mentem melózni,de majd benézek.
hát figyi.2 éve visszük az autóinkat, vettünk már 3-at, mindháromra ők mondták, hogy okés vegyük meg bátran (vittünk egy corsát, azt mondták, nehogy megvegyük mert szétesik), mindig segítenek ahol tudnak, múltkor pl. Ők töltötték fel az akksim, stb. bennük megbízom, de senki másban akit nem ismerek.
Hallgass ránk,ez a tuti! Ne később bánd meg,mert akkor már.... Tudod Te ezt.
Csak szólok: A Galant ugyanez csak egy számmal nagyobban.
Egy első sárvédő 40e Ft volt, amíg a Golf 3-ra 19e, első lámpa 29e golf 8e, egy 20forintosnyi rugós drótkarika a belső féltengelyre (olyan mint a seeger gyűrű) 2e ft volt 97-ben! Pont a Bárdinál volt hogy mentem és mondom hogy mi kéne, erre két perc gépen keresgélés után: pillanat, telefonálunk, és mondott egy olyan árat hogy azt hittem hanyatt esek.(szinte minden csak gyáriban volt hozzá)
Belsőtérbe ha kellett valami azt bontottan! Ausztriából tudtam szerezni hozzá, mert ha esetleg volt hozzá valami itthon (de többnyire semmi) azt szinte új árban adták, míg az átlag verdákhoz minden volt és viszonylag olcsón.
Szóval a Japán vas minden, csak nem olcsó túlélő autó.
Te még hiszel szerelőnek?
Nem akarom osztani az észt,de a -mitsubishi-t húzd ki nyugodtan a listárol. Ha valamibe beleszaladsz,gatyád rá fog menni. Ennek az esélye pedig nem csekély,kb úgy 99,9 %

Opel astra ,suzuki swift,ezek a Te autóid,kicsi pénből még normálisat is kapsz. Az alkatrész ára pedig nevetséges. egy kormánygömbfej utángyártott 800ft! Fékbetét garnitúra,2800ft,féktárcsa 4-6 ezer közt. Szűrők 600-1000 ft