Ez itt van nálunk!Azt tudom ,hogy hol van fényképezve,de az autót sajna nem ismerem!Poti,igaza van mindenkinek!Egy ilyen jó választás!Szerintem nézd meg!Alkatrészben én is tudok segíteni!
hát figyi.2 éve visszük az autóinkat, vettünk már 3-at, mindháromra ők mondták, hogy okés vegyük meg bátran (vittünk egy corsát, azt mondták, nehogy megvegyük mert szétesik), mindig segítenek ahol tudnak, múltkor pl. Ők töltötték fel az akksim, stb. bennük megbízom, de senki másban akit nem ismerek.
Csak szólok: A Galant ugyanez csak egy számmal nagyobban.
Egy első sárvédő 40e Ft volt, amíg a Golf 3-ra 19e, első lámpa 29e golf 8e, egy 20forintosnyi rugós drótkarika a belső féltengelyre (olyan mint a seeger gyűrű) 2e ft volt 97-ben! Pont a Bárdinál volt hogy mentem és mondom hogy mi kéne, erre két perc gépen keresgélés után: pillanat, telefonálunk, és mondott egy olyan árat hogy azt hittem hanyatt esek.(szinte minden csak gyáriban volt hozzá)
Belsőtérbe ha kellett valami azt bontottan! Ausztriából tudtam szerezni hozzá, mert ha esetleg volt hozzá valami itthon (de többnyire semmi) azt szinte új árban adták, míg az átlag verdákhoz minden volt és viszonylag olcsón.
Szóval a Japán vas minden, csak nem olcsó túlélő autó.
Nem akarom osztani az észt,de a -mitsubishi-t húzd ki nyugodtan a listárol. Ha valamibe beleszaladsz,gatyád rá fog menni. Ennek az esélye pedig nem csekély,kb úgy 99,9 %
Opel astra ,suzuki swift,ezek a Te autóid,kicsi pénből még normálisat is kapsz. Az alkatrész ára pedig nevetséges. egy kormánygömbfej utángyártott 800ft! Fékbetét garnitúra,2800ft,féktárcsa 4-6 ezer közt. Szűrők 600-1000 ft
http://youtu.be/NdXrwJOGM2I
Egy első sárvédő 40e Ft volt, amíg a Golf 3-ra 19e, első lámpa 29e golf 8e, egy 20forintosnyi rugós drótkarika a belső féltengelyre (olyan mint a seeger gyűrű) 2e ft volt 97-ben! Pont a Bárdinál volt hogy mentem és mondom hogy mi kéne, erre két perc gépen keresgélés után: pillanat, telefonálunk, és mondott egy olyan árat hogy azt hittem hanyatt esek.(szinte minden csak gyáriban volt hozzá)
Belsőtérbe ha kellett valami azt bontottan! Ausztriából tudtam szerezni hozzá, mert ha esetleg volt hozzá valami itthon (de többnyire semmi) azt szinte új árban adták, míg az átlag verdákhoz minden volt és viszonylag olcsón.
Szóval a Japán vas minden, csak nem olcsó túlélő autó.
Opel astra ,suzuki swift,ezek a Te autóid,kicsi pénből még normálisat is kapsz. Az alkatrész ára pedig nevetséges. egy kormánygömbfej utángyártott 800ft! Fékbetét garnitúra,2800ft,féktárcsa 4-6 ezer közt. Szűrők 600-1000 ft