Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nemrég volt nálam teszten abs-es gép, és szerintem nagyon tuti 6-7 éves korom óta motorozok, voltez a munkám is (hm, félig most is az ), de csak ebben a szezonban volt két olyan is esőben, hoyg durván állóra fékeztem az első kereket egy elémvágós vészhelyzetben, és ha valakinek minden nagyképűség nélkül, nincs annyi rutinja mint nekem, akkor a helyemben az lehet, h utassal egy kocsin, vagy egyedűl egy troli alatt végezte volna szal az ABS igenis nagyon jó, és hasznos, el sem tudja képzelni mennyire, aki nem próbálta, komolyan elképesztő a cucc! És nem, amire gyárilag nincs, azon SOHA nem is lesz abs
Sziasztok!
Úgy néz ki, mégsem lesz jó nekem a vasárnap a gurulásra.
Mondjuk nem mondanak valami meleget...

És különben is, még mindig csücsülnek a rendszámomon...
xjr-nél azért tudni kell, hogy pl nekem már hozzáért a térdem a hengerfejhez (és így egy koppgázas kigyorsítás közben, majdnem leugrottam róla ijedtemben )
Hát nem tom. Az enyémen nincs ABS! Szegény már24. évében van.
Léptem gályázni,majd este.

Sziasztok!
"miahúúáánemérleazelsőkerékaföldigááá-baszkihanyattesek

!" Ez nagyon adja :D! Ez alapjan teljesen el tudom kepzelni !
A cbf 1000-rol sok helyen irnak ugy, mint big bike-rol, amivel lehet kezdeni/ujrakezdeni is. A cbr 1000 blokjat pedig csak csak 70 loval kevesebb huzza . Viszont (apam a fejembe magyarazta a hosszu evek soran ) a "porgetos" motorok nem allnak kozel a szivemhez.. Valoszinuleg jobban is eszi magat (hiaba az ilyen-olyan titanium vagy milyen bevonat a hengerben, es a strapasabb kidolgozas), az mz utan ne porogjon egy motor 13 ezret alattam .

Az ABS egyebkent mennyit szamit szerintetek? Sokat? Lehet alapbol nem ABS-es motorra ABS-t szereltetni? Allitolag sok kezdo hibatol megovhat. Veszhelyzet, fekbetepes, rajzolas fel arccal a betonon.. Ilyeneket allitolag nagyobb esellyel elkerulhet az ember.
Nem kellett hozzá semmi. Jól összerakták ám ezeket.
Mia nem ért hozzá,és a cigók a fiatal BMW-t,Mercedest veszik,legalábbis mifelénk. Náluk nem cikk egy ilyen öreg vas.
ja, de sokkot is kapnék, ha bármit kéne venni ebbe meg a mia szerint cigányBMW minden 10 évnél régebbi
Nekem volt!
én vertem a fejem a falba, mert a fiatot direkt azért vettem kis motorral, erősen, mert akkor még fiatalon, nagymotorral bármi kurva drága lett volna, de most tuti vennék valami szörnyeteg nagy dízelt vagy akármekkroa benzinest, a fogyasztás mindegy alapon, csak a fajlagos teljesítménye kicsi legyen
Sziasztok!
Ez így igaz. Motor teljesítmény alapján fizeted a biztit,és a teljesítményadót is. És egy néven csak egy kocsi kap bónuszt.
bónuszánusz hiába jó anyádnak, csak egy autóra lehet bónusza továbbvíve, vagy tartva, vagyis ha már van egy verda a nevén, amin van bónusza, az új nulláról indul
akkor most mondok egy "újdonságot" már teljesítmény után fizeted a biztit, és adózól, tehát már nem a kismotor nagy erővel a jó, hanem fordítva.
ja semmi csak a féknyereg méretét megsasolhattad volna akkor
Mert?
Ja akkor tárgytalan
Melóhelyen, miért?
Otthon vagy papa?
Felmész a netrisk.hu-ra. Kitöltesz értelemszerűen egy adatlapot a te adataiddal, megnézed mit számolt. Utána egyet anyudéval, és amelyik a kedvezőbb azt kötöd
sziasztok skacok sajnos nem sikerült a vizsga tegnap kaptam egy új időpontot 1 hónap múlvára, addigra még jobban megpróbálok felkészülni.

A héten vagy a jövőhéten elvisszük a lancer-t szerelőhöz (olyanhoz akivel szereltetjük a család 3 kocsiját, ők nézték meg tesóm kiválasztott kocsiját is, de mondták, hogy meg ne vegye mert hulladék...) ha ők azt mondják, hogy okés belülről, akkor megveszem, eléggé kicsi pénzért jutok hozzá, 1.5-ös, 90 vége lóerő, tehát azért lehet vele menni, de még nem 1.6 a bizti végett, tágas belül és kényelmes, jó beleülni, az én méretem ez a kocsi. Itt-ott van rajta rozsdafolt meg 1-2 karc, benyomódás de nem várok kevesebb mint 2 kilóért karcmentes volvo-t. Majd dobok fel róla képeket ha meglesz

kérdések következnek: hogyan járunk jobban, anyum nevére vegyük akinek van jogsija jó ideje és nem volt még balesete, meg hát nem is 23 éves, vagy tök mindegy, ezen nem tudunk spórolni.

másik: azt mondta a kressz oktató, hogy nekem már nem kezdő jogsim lesz, míg a többieknek ugye ez az első, így ők nem vontathatnak semmit. Nekem 5 éve van meg az Ak, akkor az én jogsim nem minősül már kezdőnek tehát akkor nem lenne olcsóbb anya nevére meg nem lenne gáz a bónusz ánusz-al. nem értek ezekhez a dolgokhoz
Edzésre?
Én meg tépek aludni. (12:20-tól meg mehetek edzésre )