Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

bárdi szalonba van minden egész tűrhető áron + a szerelőknek is van 2 jó kapcsolatuk (alapból azt mondták, hogy a lancer jó autó, viszont amikor megnézték azt mondták, hogy ezt ne.. - szóval korrektek)
"van hozzá olcsón alkatrész" ez a Lancerre nem igaz.
így igaz, ez az egyik amit néztem
Ha csak a fele igaz akkor is évekig lehet használni, messzire sem kell menni érte. Magamat ismerve 170-180e környékén elhoznám (miután átnézettem persze) és le is lenne tudva a járműkérdés jó pár évre.
Bakker ez qrva jó
Az a barna Lancer jól néz ki így elsőre...
azért az nem egyedi eset, kibaszott nagy mázlija volt vele...
Itt van a csöcsös autója 50e vette 1.2 fiat kicsi rozsda volt a sárvédőnél most volt műszakin simán átment és 2x megjárta romániát 3400km napi szinten megy vele sokat és semmi baja. Ki lehet fogni olcsón jót.
amennyi van benne még akár azt is elhiszem, hogy nem tekerték tovább: 220.000km
Jóó reggelt. nem feltétlenül és igazán szeretnék szuzukit. leírom akkor, hogy mik a lehetőségek:

-opel corsa/astra
-suzuki
-mitsubishi

se peugeot, se renault, semmi ilyet nem veszek. Nem szeretnék szuzukit, szeretnék egy jóféle opelt, vagy még inkább ezt a barna lancert, mert kényelmes, jó nagy - de nem TÚL nagy, rámolható hátul, van hozzá olcsón alkatrész - elég sok helyet megnéztem már és van aki tud segíteni alkatrész beszerzésbe is.

Ezt a lancer-t tuti nem veszem akkor meg, ha azt mondjátok, hogy esélytelen vagyok, de a barnára biztos vetek egy pillantást, mert megtetszett
"km hogy áll?"
Ilyet kérdezni egy magyarországi használt járműnél!
Amúgy poti szempontjából tökmindegy. Neki kell egy Astraszerűség 1,4-esben full fapad felszereltségben 60 Le-vel, aminek min1,5 év mvizsgája van, beindul-megy és nem néz ki nagyon okádékul, az ára pedig 240-ről indul lefelé. Alkatrészt a céllövöldében is lehet hozzá lőni max. 2 pálcán de ugyan kissé időigényesebb, viszont ha szerencsés és jobban körülnéz, akkor akár otthon a konyhai szemetesben is talál hozzá alkatrészt. (vagy kiviszi a szemetet és egy komplett astra hátsóhíddal jön vissza a konténertől)
1,5-2 évig biztos elmegy komolyabb költség nélkül, de az is megeshet hogy átmegy a következő műszakin is és akkor megint van 2 évig egy autója fillérekért. (az én rönóm sem ér többet 200-nál 21 évesen de nekem 8 éve működik és még biztos hogy 4-5 évig ugyanezt fogja tenni)
robogó
Aha.
Csak nemigen találsz olyat ami nem 5kiló gittel van újjáépítve és ami még (valami csoda folytán) egyben van azt 700-800e alatt nem kapod meg de inkább 1M felett vannak.
Vazze mégsem tettem még le a motort vasárnap megyek vele haza mert jó idő lesz de utána tényleg vége. A gumi ma is már csúszkált reggel tekerte rendesen a hátsó kereket.
A csaj a karzaton mikor a ventilátor fejbeb@ssza
. . le is vettem a hangot mert nem szeretem
Én mikor valami ilyet írtam 1 autós topicban, mindenki nekem ugrott... Mondjuk, én a saját stílusban: "mit akartok, buzik, újat?" meg hasonlók
Igazából én se értem, hogy milyen autót akarnak sokan egy havi fizetésért...

Poti, neked meg mindenki mondja, hogy SuzuStift, de te tudod...
Fail-ok

Van benne egy-két durva eset, de vannak jók is.
Nekem is azt mondták, hogy majd nagy koromban megjön az eszem...
Ehhez nekem korán van tegnap este égettem és nagyon lefüstöltem magam. Jöttek a faluból hogy itt lehet füstölt disznóhúst kapni?
jah ez lemaradt:
Azt kérdi hogy more vagyok? more?