ez kemény! én még nem cseréltem láncot de sajna se azt nem tom mikor cserélhették le, sem azt nekem mikor kéne. kívülről nézve nem nyúlott szakaszosan sem és egyben van.
Ha nincs pénzed javítatni akkor a középső igénytelen darab.
2002 es 5 ajtóssal szemezgetek most 70.000 km bontásra mert nem lehet forgalomba helyezni,(AF savas még kérdéses) 100-ra mondják,de engednek belőle.
Ja és nagyítóval sem találnál rajta rozsdát,mert még soha nem volt törve , és soha nem volt garázsba
Ha ez egy tető kidobnám,mert lyukas.Nem tom milyen tocsi,de jó esély van rá h bontottban van piri píííízér,talán annyiért amennyiért meg hegesztik
Arról nem beszélve hogy ha kívülről így néz ki belülről még vadabb lehet
"Tegnap este a feleségem és én a szalonban ültünk és az élet dolgairól beszélgettünk. Beszéltünk az élet és a halál dolgairól is. Azt mondtam neki. „Soha ne engedd meg, hogy vegetatív állapotban éljek, gépektől és üvegekben lévő folyadékoktól való függésben .....ha ilyen állapotban látsz, húzd ki az engem életben tartó berendezéseket az áramforrásból, mert akkor inkább szeretnék meghalni” Akkor... Ő felállt olyan arccal, ami mély csodálatot tükrözött… és a dög kihúzta a televíziót, a számítógépet, a playstation-t a konnektorból, kikapcsolta az i-podot és a mobilt… és elvette a sörömet! A kurva anyját ... majdnem meghaltam !
2002 es 5 ajtóssal szemezgetek most 70.000 km bontásra mert nem lehet forgalomba helyezni,(AF savas még kérdéses) 100-ra mondják,de engednek belőle.
Ja és nagyítóval sem találnál rajta rozsdát,mert még soha nem volt törve
az idén nem jött össze,igy megszakadt egy 10 éves lánc.
Lánc
Arról nem beszélve hogy ha kívülről így néz ki belülről még vadabb lehet