Nemrég beszéltem Pupuval.Úgy néz ki igazán nagy szarban van.
Píííz nincs , és nem is nagyon van hová mennie.Arról amit irkálok nincs tudomása.
Tudom h nem sok , de ilyen helyzetben minden kavics jól jön.
.
Felajánlom Pupunak hogy, ha ad egy címet,és elfogadja küldök neki postán egy 5000-rest
amit ha rendeződtek a dolgai visszaküld.
(ha legalább 10-en vagyunk tudunk 1 icipicit segíteni)
szerintem
1:robertgida
2:
multkor kora reggel városon kívül előztem egy buszt, és már mellette voltam mikor észrevettem a szembe jövő keróst (persze láthatósági és világítás nélkül, de mindegy.)
Hallod a busz rámhúzta, nehogy elférjünk nagy nehezen hárman. nagyon paraszt volt a faszi. Oszt csodálkozott, hogy megáltgam az út közepén előtte, kiszáltam, bemutattam, visszaszáltam továbbmentünk. Csak azt sajnálom, mivel megállt a busz, a szegény tasok vesztettek vagy 30 mp-et..
És azt se értem... nem velem baszott volna ki, ha gebasz van, hanem szerencsétlen keróssal.
Na mind1. elmúlt
ettől függetlenül nincs bajom a buszsofőrökkel.
Persze, hogy hegesztik, pontos darabokból technologia szerint nem olcsó pozicionáló készülékekkel, pontos geometria szerint több ezret tök egyformára. Lényegében ezt itthon is bárki meghegeszti AS szabvány szerint. (Ahogy Sikerül)
De ennyiért tényleg nem drága. A blokk az befér az enyémbe?
Píííz nincs , és nem is nagyon van hová mennie.Arról amit irkálok nincs tudomása.
Tudom h nem sok , de ilyen helyzetben minden kavics jól jön.
.
Felajánlom Pupunak hogy, ha ad egy címet,és elfogadja küldök neki postán egy 5000-rest
amit ha rendeződtek a dolgai visszaküld.
(ha legalább 10-en vagyunk tudunk 1 icipicit segíteni)
szerintem
1:robertgida
2:
multkor kora reggel városon kívül előztem egy buszt, és már mellette voltam mikor észrevettem a szembe jövő keróst (persze láthatósági és világítás nélkül, de mindegy.)
Hallod a busz rámhúzta, nehogy elférjünk nagy nehezen hárman. nagyon paraszt volt a faszi. Oszt csodálkozott, hogy megáltgam az út közepén előtte, kiszáltam, bemutattam, visszaszáltam továbbmentünk. Csak azt sajnálom, mivel megállt a busz, a szegény tasok vesztettek vagy 30 mp-et..
És azt se értem... nem velem baszott volna ki, ha gebasz van, hanem szerencsétlen keróssal.
Na mind1. elmúlt
ettől függetlenül nincs bajom a buszsofőrökkel.
De ennyiért tényleg nem drága. A blokk az befér az enyémbe?
R1 negyed milláér nem rossz, még ha naked fighter is lesz belőle.
Én javítva sem vállalnám az biztos!
A VFR meg nem tudom hogy néz ki, de szakadt külsővel 350ért...
link