Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem tudom mi a nagy összeg? Am egy teljes festés mindig nagy összeg akármerről nézzük.
A szőkét kéne festeni?
Egyezkedhetünk
Jó reggelt naplopók. nincs időm visszaolvasni sajnos mert 2 percre engednek a géphez. Egyenlőre minden változatlan Ádámot látogatom a melóhelyén nagy örömére meg melót keresek pesten. Még mindig kint vagyok mogyin. Hétfőre ígértek fejleményeket mondjuk ezt már hallottam párszor. Legyetek jók hamarosan jelentkezek. . .
na megyek vezetni..
azta
elsőre eskó azthittem poén, mert annyira elüt, hogy pixelesen olyan mintha gagyin odalenne photoshoppolva
hát ez azér más. Nézd ábri sebaj.. majd csinálsz egy nyílást a tankra, és a ha otthagyod valahol pár percre, televágják a gyerekek apróval, mert azt hiszik ilyen pénzbedobós bólogatós verda
Kis motor, kis játék...
mindenkinek

Játszani kicsi
Jó reggelit! Egy ilyen kéne. jáccani.
Reggelt! tegnap 17 órát dolgoztam, éjfélre értem haza, most meg már tanulok...

a GW gyönyörű lett, a feliratok valóba nem az igaziak, de a színe és a csíkok atom jók
Reggelt !
jézusom az a honda felirat és embléma ugye csak képen ilyen világos a színe? Csakmert ez inkább piros mint bordó.
Jó reggelt,Jó az a GW úgy!
Holnap délután felhívlak. Mentem aludni.
Emlékeim szerint ez a kép volt a minta (színre-csíkra stb.)
Nem?
Ezt nem láttam egy képen sem amit küldtél
Most hagytam ott a tökömbe egy tizest!
Ne vigyorogj hanem mondd a csíkosnak hogy tegye jóvá azt a dobozos ballépést (a 90-es évek elején ragasztgattak ilyesmiket a behozott és lefestett motorokra) és kreáljon egy-egy PONT ILYEN GoldWing feliratot középre az oldalfedelekre mint a képen van. (a sas nem kell)
Hát igen... Épp ez a baj, hogy ott.
Itt azért még van ez-az.
Asszem egyszer volt nekem is Lodge körelektródás. Ladába raktam, király volt vele, azóta sem láttam olyat...