Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hun
Jó nagy fa
Ja és lesz még a zárt szerkezet is amivel megint csak el lehet játszadozni
az talán az egyszerűbb. egy vékony műanyag lap akár meleg víz alatt is szépen alakítható. az egyenes, semmi extra vele. (asszem)
Ja mig el nem feledem nem ártana a faridom also müanyag része is ha lenne hozzá . ha már veszel mert különben azt is csinyálni kel hozzá .
van min röhögni ?
Meglehet csinálni ne aggaodjál azért ha nekem megy neked is
Ez épp olyan mint amikor álitsál páran ,hogy pályaidomokat milyen könnyű feltenni meg ráfaragni egy motorra. Csak hiszik sokan . Lehet probálkozni.... majd rájön aki azt hiszi
faszom. lehet már nem is olyan rossz az a mostani.
A segédváz átalakitást érdems elfelejteni mert több munka mintha csinálsz egy ujat . Bár az sem a könnyü kategoriába tartozik az uj csinálása .De igazábol ezt igy elmondani mihez kell nyulni meg hogyan elég nehéz . Álltalában semmi sem paszol csak hogy meg nyugtatsala k
Király. majd lehet kérek segítséget tőled. pl. majd a segídváz miből ekkora milyen legyen, ilyesmi.
mosán csak pízt kell kreálni, hogy vegyek ilyenet. gyéb átalakítás kellett magán a faridomon? Vagy kell egyéb hozzá a segédvázon túl, hogy passzoljon?
Na kap bééé
Nos, ÖÖöö isten mentsen, hogy megkérdőjelezzem hatalmas szaktudásod, meg minden de. . . ez nemigazán a fara. inkább az eleje
ÁÁÁ nem gyóó
ne itten van e hune vágval
nincs kedved lekapni és lefotózni a farát? Úgyis benn áll a lakásba.
le kell vágni az ülés íves részét? Nem látszik ki miatta az FZR tankjának a lukas része? Ahol az eredeti íves ülés kis bumszlija csatlakozik?
Az új ülés muszáj az idom miatt és ezért azt kell átfaragni .Nekem is ugy van csak ugy néz ki ha ránézel mintha gyári lenne
Gyanús a dolog. Lehet venni kék egy olyan faridomot.
Pistiii ! Neked hogy van a faridom és az ülés viszonya a tank fényében? Van fotód?
valahogy Bakosi is megoldotta.
ha marad az fzr ülés akkor szerintem jó lenne az idomhoz .
hmm. lehet.